Lányok nektek bejön az izmos test?
Figyelt kérdés
de maximum akkora mint Arnoldnak.2010. aug. 5. 15:30
1/12 anonim válasza:
Nekem nem. Én a kicsit ducibb, pocakos fiúkat szeretem
2/12 anonim válasza:
Nem minden a küslő ha az agya mérete szöges ellentétben van az izmainak a brutális méreteivel! Az ilyenre csak a plázacicák buknak,hogy kétajtós szekrény legyen a barátjuk!Bár nem árt ha van rajta izom,nem egy kákabelü a srác de az ilyen szétgyúrt,szteroidozott droidok inkább visszataszitóak!És Arnold is eléggé erre hajazott fénykorában!
3/12 anonim válasza:
Arnold Schwarzenegger?-Nekem az annyira nem jön be.
Inkább csak az enyhén izmosak jönnek be. Példát annyira nem tudok sztárok közül, de mondjuk Johnny Knoxville annyira nem is vékony..Olyan, pont jó!:-)
18l
4/12 anonim válasza:
Ja nekem igen..nekem nagyon tetszik...))))
5/12 anonim válasza:
Nekem nem.
Én a vékonyabb fiukat szeretem.
6/12 anonim válasza:
Arnold? Neeem inkább olyasmi mint Paul Walkernek a Halálos iramban vagy a Halálosabb iramban című filmekben.
7/12 anonim válasza:
Imádom az izmos felsö testeket :)
8/12 anonim válasza:
ott jobbra a reklámsávba az a tuti(Y):D
9/12 anonim válasza:
Egy kis izom elfér, de Arni már nem jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!