Titeket ez nem zavar lányok?
15 múltam. Kicsit erősebben sminkelek, de ezen kivül semmi más "feltűnő" nincs rajtam. Szolidan öltözködök, nem kivágottak a pólóim, nem magassarkúan járok.
Persze, jól esik ha egy két velem egykorú megfordul utánam, na de hogy 30-as, 40-es férfiak(!) csorgatják a nyálukat... a semmire konkrétan, undorító. Ma hazafele a buszon is ezek bámultak (de még csak nem is próbáltak el-elfordulgatni, hanem belebámultak az arcomba).. meg a kocsikból integetnek, füttyögnek ilyen 30-on túliak.
Veletek nincs ilyen? Titeket nem zavar?
Mert szerintem legközelebb ha valamelyik neki áll így nézni úgy hogy mellettem áll, neki szegezem a kérdést, hogy mégis mit méreget egy olyan lányt aki nem hogy a lánya, de majdnem hogy az unokája lehetne..
Engem leszólítanak az ilyesmik, már meggyűlt párszor a bajom a 30-on túli férfiakkal. Engem amúgy nem zavarna ez, sőt, büszkeséggel tölt el, és amúgy is jobban érzem magamat idősebbek társaságában. De na... van néha, hogy zavar.
Barátnőmet egy 60-70 év körüli "úr" szólította le kétszer a buszon... a lány meg jól lerázta azzal, hogy cseréljen szemüveget, ha nem látja a közöttük lévő korkülönbséget.
Ellenben én alapjáraton ki nem állom, hogyha belebámulnak az arcomba. Attól szó szerint dühös leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!