Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Elvárjátok, hogy egy...

Fiúk! Elvárjátok, hogy egy lány szőrtelenítse a karját? Lányok ti szoktátok? A barátotok elvárja vagy csak titeket zavar? Mivel szoktátok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

A feleségem sehol nem szőrteleníti magát, és ezzel maximálisan egyetértek

28/F

2013. márc. 13. 08:53
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Én nem borotválom a karom. Szerintem nagyon csúnya látvány és furcsa is... Láttam sok lány karját, hogy szőrtelenítve van, de szerintem természetellenes és nem szép, amikor nő vissza. És ha egyszer leszedted, akkor már mindig kell szedni... Nem olyan mint a láb, hogy ha nincs kedved nem szeded le, mert hosszúnadrágba vagy. A kéz sokkal többször látszik, sokkal szembetűnőbb.

A barátom nem vár el ilyesmit. Volt hogy semmimet sem borotváltam több hónapig, és egy rossz szót sem szólt. Mindenem szőrös volt, de neki úgy is tetszettem.

Nem a szőrtelenségbe szeretett bele, hanem belém. Nem a külsőség érdekli, hanem én.

Nem tudom milyen kapcsolat az, ahol bármi külsőséggel kapcsolatos dolgot elvárnak a másiktól...Nem szabad semmit elvárni. Úgy kell szeretni a másikat ahogy van, a döntéseivel, a saját igényeivel.

23/n

2013. márc. 13. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen. Hajon, szemöldökön és szempillán kívül egyetlen szőrszál sem maradhat. (vicc)

Egyáltalán nem, de ha neki úgy jobban tetszik, engem nem zavar. Mondjuk volt már olyan csajom, akinek kb. szőrösebb karja volt, mint nekem, ott azért elgondolkoztam, hogy szóljak-e neki, hogy ez így már elég fura.

2013. márc. 13. 09:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egy darabig szőrtelenítettem, de csak, mert elég erős, sötét szőrszálak voltak és zavart. Az meg, hogy ha "egyszer elkezdjük, utána muszáj" hülyeség. Éppen azért csináltam kb. egy évig csak, hogy gyengüljön és gyengült, ritkult, így pedig már nincs szükség szőrtelenítésre. Én epilátort használtam rá, néha cukorgyantát.
2013. márc. 13. 10:20
 5/13 anonim ***** válasza:
dehogy várom el, barátnőm állandóan borotválta, tiszta sebes meg piros pöttyös volt tőle... inkább legyen szőrös, az teljesen normális dolog.
2013. márc. 13. 11:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Én szoktam, de inkább nyáron, rövid ujjú pólóban, télen nem, vagy ritkábban, mert hosszú ujjút veszek fel. A pasim nem várja el, ha elvárná, hogy szőrtelenítsek, otthagynám. Nekem egy másik ember ne mondja meg, mit csináljak a saját testemmel. Szerencsére ilyen elmebetegbe, aki ebbe beleszólna, még nem futottam össze.
2013. márc. 13. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:
A páromat szerencsére az ilyenek nem érdeklik és meg is mondta,engem zavar csak mindig ha egy kicsit is nő mert cikinek érzem magam olyankor előtte mert tetszeni akarok neki mindig és "nőies" lenni..a karomon nem szedem és soha nem is fogom,egyszer kérne meg erre egy valaki is ott is hagynám rögtön :-D
2013. márc. 13. 13:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyáron szoktam, amikor már rövidujjút kell hordani, epilátorral, télen nem szoktam és nem is várja el tőlem senki.
2013. márc. 13. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Szőke vagyok, úgyhogy nem érzem szükségét. A barátom meg végkép nem várja el tőlem, nem szól bele, úgy csinálom, ahogy nekem kényelmes.

Egyébként mindenhol szőrtelenítek, ahol kell, de a kezemet totál felesleges lenne.

2013. márc. 13. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Lány vagyok, és szoktam szőrtelenítettni a karomat. Gyantáztatom, borotvát még nem látott. Még sohasem sebesedett ki és visszanövő szőr is puha. Már kb. 8 év csinálom.

Nem hinném, hogy a pasikat ez érdekelné, legalábbis nekem egyik barátomat sem érdekelte.

26/n

2013. márc. 13. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!