1/11 anonim válasza:
dehogy is :D
csak akkor ha színes attól hányok :D
3/11 anonim válasza:
szerintem jól áll a legtöbb fiúnak :) ráadásul a fogakra NAGYON érzékeny vagyok, de valakinek nem szép, kezeltesse.
5/11 anonim válasza:
Nem :) főleg, hogy nekem is lesz nemsokára :/ :)
16L
6/11 anonim válasza:
Dehogyis. Sztem még dögös is lehet. (Persze nem ilyen geekeknél...)
Viszont még nem volt szerencsém fogszabissal csókolózni, így arról nem tudok nyilatkozni.
7/11 anonim válasza:
Kapásból két fiúismerősöm hord fogszabit, legalább törődnek a fogukkal, és engem egyáltalán nem taszít. Nekem is kéne, csak kicsit későn jutott eszembe, és már drága lesz, de mindenképp megcsináltatom. :)
8/11 mynameisheni válasza:
óó nem,nekem tetszik :D:D nekemis van,és jó érzés hogy ha buszon meglátom egy fiún :)) nemtudom miért. persze ne legyen szines:o vagy ha az,ne 2 színű
9/11 anonim válasza:
engem nem zavar, főleg h nekem is van :D 14/L
10/11 anonim válasza:
xD színes fogszabályzóról életemben nem hallottam de nem tudom, hogy az miért zavaró? :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!