Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Elvárjátok, hogy egy...

Fiúk! Elvárjátok, hogy egy lány szőrtelenítse a karját? Lányok ti szoktátok? A barátotok elvárja vagy csak titeket zavar? Mivel szoktátok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 08:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyáron le szoktam borotválni a karom. Nem sebesedik ki, nem csúnya amikor nő vissza, és nem lett erősebb, mivel ha nem rövidujjús az idő, mindig visszanövesztem, innen tudom. Nem várja el senki tőlem, engem zavar, ha szőrös a karom. Valakinek nem látszik a szőr, olyan vékony, de vannak lányok akiknek elég csúnya, ront az összhatáson, hogy csinos nő és ott vannak a fekete, sötétbarna szőrszálak. Régebben gyantáztattam is, de az túl erős volt a vékony bőrömnek, így maradt a borotva.

L/26

2013. márc. 13. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
A barátnőm borotválja,pedig én egyáltalán nem várom el.
2013. márc. 14. 07:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy mindenki, hogy oda van itt a "sehol sem szőrtelenített női testért", de ha nyáron kimész az utcára, kb minden nőnek full szőrtelen a lába és a hónalja, ha más nem is.

A valóság más mint az amit itt írtok.

2020. máj. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!