Titeket ez nem zavar lányok?
15 múltam. Kicsit erősebben sminkelek, de ezen kivül semmi más "feltűnő" nincs rajtam. Szolidan öltözködök, nem kivágottak a pólóim, nem magassarkúan járok.
Persze, jól esik ha egy két velem egykorú megfordul utánam, na de hogy 30-as, 40-es férfiak(!) csorgatják a nyálukat... a semmire konkrétan, undorító. Ma hazafele a buszon is ezek bámultak (de még csak nem is próbáltak el-elfordulgatni, hanem belebámultak az arcomba).. meg a kocsikból integetnek, füttyögnek ilyen 30-on túliak.
Veletek nincs ilyen? Titeket nem zavar?
Mert szerintem legközelebb ha valamelyik neki áll így nézni úgy hogy mellettem áll, neki szegezem a kérdést, hogy mégis mit méreget egy olyan lányt aki nem hogy a lánya, de majdnem hogy az unokája lehetne..
És még fel van háborodva... :D
Muci, ha talán nem öregbítenéd magad a vakolattal, tisztában lennének vele, hogy egy kölök vagy még.
Sminket se hordok és igazából én sem öltözök túl , teljesen diszkrét vagyok, magassarkú sincs rajtam, erre engem is az idősebb pasik szólítanak meg:S. meg azok szólnak be.
Próbáljunk velük nem foglalkozni. Persze én is unom már.
De hát ez van. Jobb mintha nem nézne meg egy pasi sem.Nézzük a jó oldalát.:D
Hát én teljesen azt az elvet vallom, hogy nem fogok azért hatalmas pulóverekben meg földig érő ruhában járni, hogy ne érjen ilyen. Inkább a férfiaknak kell megtanulniuk, hogy napi szinten nem értük öltözünk ki vagy sminkeljük magunkat, hanem magunkért. Egy randira amiatt az egy pasi miatt veszünk fel csinos ruhát és töltünk órákat a tükör előtt, nem a többi miatt.
Én is sminkelek, ízlésesen. Aggodalom nélkül felveszem a térd fölöttig érő ruhát, mert tetszik magamon. Nem teszem ki mindenem, nem vagyok felkavaró látvány, nincsenek erősen kivágott ruhadarabjaim, de nem is rejtegetem magam szánt szándékkal. Az építkezésen mégis összébb húzom magam, mert megbámulnak, a buszon a lábamra teszem a táskám, mert mellettem ülő 40-es pasi a combomat nézi. És ez a borzasztó a mai világban. Aki egy harisnyával takart női comb látványára nem tudja magát kontrollálni, az egy büdös paraszt. Aki azt mondja, hogy ezt a nők maguknak köszönhetik, az is.
Persze én se megyek este rossz környékre egy fél seggnyi szoknyában, mert az ott járkálóktól nem is várok el jó dolgot. De az utcára szeretnék úgy kimenni, hogy nem érzem magam rosszul. Azzal nincs bajom, ha valaki csinosnak tart, esetleg megjegyzi, azzal van a bajom, ha bámulnak, rámfütyülnek és úgy nézegetnek mint egy darab húst.
16/L
Hello
Remélem nem gond, hogy srácként leírom a véleményem.
1. Elég érdekes nekem, hogy elvileg semmi feltűnő nincs rajtad, de mégis megbámulnak. Egészen biztos vagy abban, hogy azrét bámulnak meg, mert jól nézel ki? Volt olyan lány, akit én is megnéztem, de nem azért, mert álmaim nője lett volna, hanem azért, mert annyira feltűnő volt, még ha számára esetleg (?) az természetes is, ahogy kinéz. Persze neki lehetséges, hogy neki más jött le abból, hogy ránéztem, ha észrevette. Elképzelhető, hogy te sem veszed észre magadon azt a feltűnő dolgot (ha van ilyen), ami vonzza a tekinteteket.
2. A fiúk általában szeretnek viccelni. Pl ez olyan, mintha ülnék a villamoson, és a mellettem lévőn ülne egy csaj, és rákacsintanék viccből, hogy azt gondolja, tetszem neki...Nem kizárt, hogy az idősebb férfiak is poénból úgy tesznek, mintha bejönnél nekik, pedig valójában csak egy aranyos kislánynak tartanak.
A harmadik lehetőség pedig, hogy valóban tetszel azoknak, akik megnéznek, mert jól nézel ki. Ahogy ismerem a lányokat, a kérdésedre a következő válaszok lehetségesek
-Vannak olyan lányok, akik kifejezetten arra mennek, hogy minél több pasinak tetszedjenek, ezért úgyis öltöznek, tehát feltételezem ezek a lányok "nemmel" válaszolnának a kérdésedre.
-Mások úgy vannak mint te, értelemszerűen náluk az "igen" a lehetséges válasz.
Ötödik: Köszi! :) Hasznos volt. Ment a zöld pacsi.
Én úgy érzem semmi feltűnő nincs rajtam. :)
@Kérdező:
20:45 vagyok.
Ha semmi feltnő nincs rajtad, akkor bizonyára az okozza a feltűnést, hogy természetesen szép vagy (nyilván nem láttalak még téged, tehát csak feltételezem). A mai lányok érettebbek a koruknál. Én 25 éves vagyok, de amikor én voltam tinédzser, még nem voltak a csajok testileg ilyen érettek mint most.
Azokkal az emberekkel, akik szó szerint "csorgatják a nyálukat" nem kell foglalkozni. Nem ajánlom neked, hogy leállj velük vitatkozni, és nekik szegezd a kérdést, hogy mit nézegetnek rajtad, mert azok az emberek rendszerint nagyon testi emberek, és esetleg baj lehet belőle, ha szóba állsz velük, mert félre érthetik a dolgot. Javaslom kerüld inkább el őket, és az olyan helyeket is, ahol sok olyan alak mászkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!