Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha hasizomgyakorlatot végzek,...

Ha hasizomgyakorlatot végzek, azaz pontosabban felülést, akkor a mell mérete is kisebb lesz? Valaki végez felüléseket? Tényleg hatásos a zsírpárna eltüntetésére? Esetleg vmilyen hatásos gyakorlat?!

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

én végeztem. de semmi se történt. mármint amikor még gimis voltam, akkor a tesitanárunk egy hajcsár volt, és folyton felüléseket kellett csinálni. ebben osztályelső voltam, de a hasam nemvolt lapos, azaz csak a has felső része. úgyértem ami a köldök felett van. na az lapos volt, meg enyhén kockás. de az alhas meg párnás maradt. hát nagyonjólnézettki...:S aztán hallottam, a tesitanáról, h alhasra nem felüléseket kell csinálni, hanem lábemelgetéseket. elkezdtem hát lábat emelgetni. de rohadt fárasztó volt, így abbahagytam, aztán meg elis ballagtam a gimiből, fősulin meg nemvolt vmi kemény a tesióra :D

úgyhogy én inkább a lábemelgetést javaslom, azt érzed is, hogy baromira megdolgoztatja az alsó hasizmaidat.

a melled őedig nemmegy össze, nekem legalábbis nemment össze, pedig osztályelsős felülésbajnok voltam 4 évig :D

2009. nov. 26. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan a hasizomgyakorlatoktól nem lezs kisebb. Ha a fölsőtest többi részére (kar, hát) edzel,a ttól viszont igen. Tapasztalatból írom!
2009. nov. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!