Ha hasizomgyakorlatot végzek, azaz pontosabban felülést, akkor a mell mérete is kisebb lesz? Valaki végez felüléseket? Tényleg hatásos a zsírpárna eltüntetésére? Esetleg vmilyen hatásos gyakorlat?!
én végeztem. de semmi se történt. mármint amikor még gimis voltam, akkor a tesitanárunk egy hajcsár volt, és folyton felüléseket kellett csinálni. ebben osztályelső voltam, de a hasam nemvolt lapos, azaz csak a has felső része. úgyértem ami a köldök felett van. na az lapos volt, meg enyhén kockás. de az alhas meg párnás maradt. hát nagyonjólnézettki...:S aztán hallottam, a tesitanáról, h alhasra nem felüléseket kell csinálni, hanem lábemelgetéseket. elkezdtem hát lábat emelgetni. de rohadt fárasztó volt, így abbahagytam, aztán meg elis ballagtam a gimiből, fősulin meg nemvolt vmi kemény a tesióra :D
úgyhogy én inkább a lábemelgetést javaslom, azt érzed is, hogy baromira megdolgoztatja az alsó hasizmaidat.
a melled őedig nemmegy össze, nekem legalábbis nemment össze, pedig osztályelsős felülésbajnok voltam 4 évig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!