Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hány cipőt vesztek...

Lányok! Ti hány cipőt vesztek egy évben?

Figyelt kérdés
Mik azok konkrétan (csizma, szandál, papucs, magassarkú, tornacipő...stb)? Hány db-ot és milyen árban?
2013. dec. 21. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Én elég ritkán veszek cipőt, ilyen szempontból eléggé "antinő" vagyok..idén pl eddig csak egy szandált vettem 3000 ft-ért, mert az abszolút nem volt..kéne még csizma is, de utálok cipőt venni, szóval valószínűleg kihúzom a telet egy kevésbé melegben:D

24L

2013. dec. 21. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Az idén (2013) vettem kettöt, az elözö évben egyet sem.
2013. dec. 21. 22:44
 3/8 anonim válasza:
47%
Hát igazából én idén vettem egy párat:D vettem 3 sportcipőt 2 magassarkút 2 tutyit 1 papucsot és 1 csizmát..!! De mentségemre szóljon tényleg szükségem volt ezekre :$ És szerintem nem is sok :) 18/L
2013. dec. 21. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mostanában sokat kellett venni, mert - tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de esküszöm, hogy igaz!!! - felnőtt létemre változott a méretem, és a régi cipőim nem jók rám.

Két éve még 39-es lábam volt. Akkor fogytam 15 kilót, és 38-as lett. Persze mindenből új kellett, nem is csak cipőből, hanem nadrág, póló, pulóver... minden. Kész anyagi csőd.

Idén ősszel elkezdtem elővenni ezeket a tavalyi csizmáimat, és azzal indítottam, hogy hasra estem a lépcsőn... Újra jött a felismerés: most már 37-es a lábam!! :o

Szóval újra vettem két csizmát (egy őszit és egy télit).

Ugyanezen gond miatt kellett vennem még év közben egy darab sportcipőt, egy szandált és két elegánsabb, munkába járós cipőt. (Meg egy papucsot úszáshoz.)

2013. dec. 21. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló: én ugyanígy jártam:D 38-39-es lábam volt, fogytam 23 kilót és most 36-37-es van:DD szóval számomra nem hihetetlen:D
2013. dec. 21. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy őszi cipőt vettem,meg egy téli bakancsot,mivel az előzőeket kinőttem.17/L
2013. dec. 22. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán évente 1-2 darabot. Idén egy szandállt vettem mert a tavalyi tönkre ment. Tavaly előtt vettem egy magassarkú bakancsot mert nagyon megtetszett és egy sportcipőt mert az előző szintén tönkre ment. Azt viszont már előre tudom hogy jövőre veszek egy bakancsot (Timberland szerűt) mert baromira bejön.
2013. dec. 22. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

De jó, akkor más is járt így. :D Nekem senki nem akarja elhinni!

2013. dec. 22. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!