ma 22:31
Azzal egyet értek, hogy sportolással szebb lehet az alakja, de szerintem nem kell híznia. Ezen lehetne vitatkozni, hogy mi a szebb, de nekem a vékony tetszik.
Hogy milyen az alakod? Szerintem átlagos, sportolnod kéne, ahogy már említettük.
Amúgy meg, ha ilyen kérdést teszel fel, sokféle választ kapsz. Vannak akik azt részesítik előnyben(köztük és is) ha egy lány vékony, de valakinek meg pont az ellenkezője tetszik(nekem nem tetszik a nagy mell, fenék, széles láb, stb.)
Szerintem csinos vagy. Nincs veled semmi baj!
Láttam több ilyen alkatú lányt már boldog kapcsolatban, szóval ne aggódj.
Ha pedig a melled zavarna, jobb ha tudod, hogy sok embernek bejön ez is így, például nekem. (-:
Nem tudom, hogy miért tetszik sok mindenkinek nagy mell, szerintem az már csúnya. A plasztikáról meg nem is beszélve, beleértve (mell, száj stb.) Persze, ha van valami genetikai hiba vagy valami, nem csak szimplán azért, hogy nagyobb legyen, akkor az úgy még rendben.
Nincs görbe lábad szerintem. De ha elégedetlen vagy, akkor sportolj egy kicsit, híznod meg szerintem egyáltalán nem kell. Egyébként átlagos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!