Fuuuuh de jóó vagy!!
szerintem jó alakod van.
második, attól hogy nem C meg D kosaras még van mellem másrészt olyanra miért szólsz be amin nem tud változtatni?
szerintem jó alakod van.
második, attól hogy nem C meg D kosaras még van melle másrészt olyanra miért szólsz be amin nem tud változtatni?
görbe láb, semmi alak, semmi forma, semmi mell.
Nem jó alak..
szerintem jó alakod van.
második, attól hogy nem C meg D kosaras még van melle másrészt olyanra miért szólsz be amin nem tud változtatni?
szerintem rá üt az alakod..
ma 22:24
Áruld már el, hogy mitől jó az alakja. Attól hogy sovány valaki az nem jelent jó alakot.
Nem bántásképpen.
A kérdező csak sovány. Nagyon görbék a lábai, se csípő, se derék, se mell.. Egyszerűen csak sovány.. Ha tornázna, esetleg 3-5 kilót hízna, ha kicsit izmot növesztene, mindjárt nőiesebb alakja lenne. Lenne dereka, kicsivel nagyobb mellei, csípője. Nem az kell hogy izompacsirta legyen, de ha súlyt emelgetne, tornázás mellett akkor a teste is szebb lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!