Szerintetek kövér ez a csaj?
Figyelt kérdés
Írtam ide már előzőleg is, hogy így nézek ki, mint ez a csaj alkatra, de ma konkrétan ledagadtoztak! Csak szeretném megkérdezni, ez már tényleg kövérség, vagy nem?
2009. nov. 23. 23:11
21/27 anonim válasza:
kövérnek nem kövér de nemis vékony..
olyan kis duci
22/27 anonim válasza:
Hááát... elég vastag lábai vannak meg nagy segge.
Bocs.
23/27 anonim válasza:
Tudod mit? Én örülnék annak, ha ilyen "kövér" lennék. 50 kg vagyok, 170 cm és 23 éves (a pajzsmirigyem miatt pedig képtelen vagyok hízni).
25/27 anonim válasza:
Aki azt mondta rád, gogy kövér, az elmehet szemüveget csináltatni... És ezt nem azért mondom, mert jóindulatú, vagy szolidáris vagy mittudomén mi vagyok a ducikkal szemben, mert ezt az alkatot a legnagyobb rosszindulattal sem lehet ducinak nevezni. MÁrpedig én eléggé kritikus vagyok -és nem csak magammal szemben. Nagyon csinos lehetsz!!! Aki ledagadtozott, az biztosan anorexia-versenyre keresett jelentkezőket -nos, arra hála az égnek tényleg nem megfelelő egy ilyen test! Máskor dobj utána egy szemüveget ha megint beszól!
26/27 anonim válasza:
itt meg is mondhatod :D
27/27 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2009. nov. 25. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!