Szerintetek szép ez a csaj? És kövér?
Figyelt kérdés
megvan az engedélyem arra,hogy kirakjam,szóval nemkell ez a személyijogok megsértése blabla.:)2011. márc. 6. 11:35
2/23 anonim válasza:
Az arcából kb semmi nem látszik,így nem tudom azt mondani,hogy szép vagy csúnya lenne.Pár kiló feleslege van,de ez még belefér. :) (bár nekem lenne ilyen alakom.. :( )
18L
4/23 anonim válasza:
Nem tul szép.A beállásán látszik, hogy beképzelt,ahogy kinyomja a seggét.Egyszerűen nem szép.Átlagos kis tini.Egy a sokból.
6/23 anonim válasza:
Tiszta mű az egész csaj... 1000 ilyet látok az utcán. Nem tetszik, tucat. Nekem az a szép, akibe van valami egyedi. Itt nem látok.
7/23 anonim válasza:
Igen, tényleg tucat, és nem feltétlenül szép. De az még nem is jelenti azt, hogy ronda.
8/23 anonim válasza:
-.- Ez a kép aztán sokkal többet mutat..
9/23 anonim válasza:
ütnivalóan gyökérnek tűnik...arra se méltatna h szóbaálljak vele. ez a beállás mindent elárul a személyiségéről
10/23 anonim válasza:
pff a tükörből fotózós, pózolgatós, szívecskés képekből már téll. sok van...tömeg lány, majom és van feleslege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!