Szerintetek kövér ez a csaj?
Figyelt kérdés
Írtam ide már előzőleg is, hogy így nézek ki, mint ez a csaj alkatra, de ma konkrétan ledagadtoztak! Csak szeretném megkérdezni, ez már tényleg kövérség, vagy nem?
2009. nov. 23. 23:11
11/27 A kérdező kommentje:
Majdnem olyan felső volt rajtam, mint a 3. képen, csak hosszú, pulcsi-szerű. Meg fekete nadrág, csizma, erre hallom ezeket vissza... Mondanom sem kell, az a pasi akár könyöröghetne is ezek után, nagyon felhúztak... Én kicsípem magam, mint egy idióta, erre tessék.
2009. nov. 23. 23:45
12/27 kolosszus22 válasza:
Szélesebb csontozatú csaj vagy, de kövér még csak véletlenül sem, jól nézel ki!
22/F
13/27 anonim válasza:
Jócsaj. De máskor rakj fel nyugodtan magadról fotót...arc nélkül ha izgulsz a lebukástól, hisz mind másnak látjuk magunkat a tükörben.
14/27 anonim válasza:
Gyönyörű nők! Bár ilyen lehetnék. Én kövérebb vagyok 165/66, tetszek a férjemnek, de ettől a csillagokban érezné magát! Méghogy dagadt. NŐIES! Az a srác meg egy csontváz, eltaláltam? Ahogy idősödünk, a férfiak a teltebb felé kezdenek húzni. Úgyhogy semmi gond.
15/27 A kérdező kommentje:
az de durva lenne, ha felraknám magam.. :( Még sose csináltam ilyet. :)
Amúgy köszi, és igen, az a srác egy magas, 190-2 m körüli, elég vékony fiú. Én hülye, meg azt hittem, bejövök neki.
2009. nov. 24. 00:49
16/27 anonim válasza:
Dagadt?! Ez a nő egyáltalán nem dagadt szerintem. Jó alakja van.
17/27 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kövér. NAgyon jó alkata van a képen szereplő csajnak, midnen a helyén van. Ha te is így nézel ki akkor az már 11es a 10es skálán. ;)
18/27 anonim válasza:
hát....nem kövér, de van rajta felesleg.
19/27 anonim válasza:
Szerintem nagy a feneke és a combja... :S
20/27 anonim válasza:
nem, a feneke nem nagy csak széles a csípője, és szerintem pont ettől nőies :)
van dereka, ha ott lenne zsírkós akkor már más lenne a helyzet, de így nagyon szép alakja van!
az a srác aki 1 ilyen alakú nőt ledagadtoz, ragadjon csak le a kis anorexiás tinilánykáknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!