Szerintetek kövér ez a csaj?
Figyelt kérdés
Írtam ide már előzőleg is, hogy így nézek ki, mint ez a csaj alkatra, de ma konkrétan ledagadtoztak! Csak szeretném megkérdezni, ez már tényleg kövérség, vagy nem?
2009. nov. 23. 23:11
1/27 anonim válasza:
én is ilyesmi vagyok úh remélem nem :D bár mondjuk én jobban szeretem így magam, mint csontvázként
3/27 A kérdező kommentje:
Tartsunk össze. :) Szerintem nem vagyunk azok... Nem lötyög rajtam a háj, meg semmi. :)
2009. nov. 23. 23:17
4/27 A kérdező kommentje:
Miért lennék beteg? Ez a 3. kérdésem ide, mind magammal kapcsolatos, oké, kicsit önbizalomhiányos vagyok, de akkor egy fiú, akire azt hittem, tetszem neki, miért mondta egy másiknak, hogy dagadt vagyok?
2009. nov. 23. 23:18
5/27 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kövér, jó alakja van. Még csak azt se mondanám, hogy molett. Normál testalkat.
7/27 anonim válasza:
A szemeddel minden rendben?Ők egyáltalán nem kövérek,egyiksem!!!Akik meg ledagadtoztak,azoktól kérdezd meg,hogy hova rakták a szemüket..?!
8/27 Andrewka válasza:
Nem molett, nem is kövér.
Szerintem abszolut rendben van a csaj, ergó te is.
Őszintén szólva nekem ennél egy kicsivel vékonyabb csontozatú karcsú lányok jönnek be igazán. De semmi esetre sem tudok rosszat mondani a képeken szereplő lányok alakjára. Nem utasítanám vissza semmilyen célú közeledését.
22/f
9/27 anonim válasza:
Én mondjuk nem szeretem, mikor egy ilyen alkatú hölgy lovagol rajtam, viszont hátulról pakolni meg kifejezetten kellemes. Semmiképp nem dagi,csak erősebb csípője van. El tudnám képzelni vele.... :)
10/27 anonim válasza:
Köze nincs a kövérhez, tök jól néz ki. Lehet azért dagadtozott le mert a ruhad mashogy emeli ki a vonasaid és lehet, hogy kevsébé előnyös, vagy csak gonosz, de ha így nézel ki sztem tecsak örülj neki... :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!