Télleg hogy csinosabbak a magasabb lányok?
Figyelt kérdés
Olyan sokan mondják,h a magasabbak csinosabbak.szerinted?2009. nov. 23. 19:31
1/18 anonim válasza:
Nem biztos. Vannak, akiknek bejönnek a magasabb csajok.. de kb. ugyanannyian lehetnek azok, akik szerint az alacsonyabb csajok csinosabbak.
Gondolom, Te nem a magasokhoz tartozol. :) Vagy igen?
2/18 A kérdező kommentje:
de :S
sajnos magas vagyok:(olyan rossz.
nem azért mert nem vagyok csinos,hanem rossz magasnak lenni.
2009. nov. 23. 19:44
3/18 anonim válasza:
Ezen ne aggódj, a magasságnak is megvannak az előnyei. :)
4/18 anonim válasza:
pl,higy kitűnsz a tömegből és előbb látnak meg a pasik:D
5/18 anonim válasza:
Hány hány éves és hány cm vagy?
6/18 anonim válasza:
Hát...én vagyok kb 173-4 cm, 16 éves, de így is már nehezítettebb dolgom van, mint az alacsonyabbaknak. Ők könnyebben találnak pasit magasságra. Mostanában egyre több ilyen törpe csávó van, tök gáz :S.
Térjetek vissza magas, daliás fiúk! <3
7/18 anonim válasza:
Én imádom a magas lányokat, sőt igazából csak a magas lányok tetszenek. Bár ez lehet, hogy azért van, mert én is magas vagyok.
8/18 anonim válasza:
Én is magas vagyok 177 cm,engem is mindig zavart,mert én vagyok a legmagasabb csaj az o.ba és bizny tetszett már alacsonyabb fiú,de eléggé hülyén néztünk volna ki...télleg eltörpésedik a férfinemzet:S
9/18 anonim válasza:
ja és bántran vállald fel!én egy ideig utáltam de mostmár megbékéltem vele,húzd ki magad,és gondolj arra h csinos vagy,csinosabb mint más...ja és a magas lányokból lesznek a modellek:)
10/18 A kérdező kommentje:
14 éves
163 cm
50 kg körül:D
2009. nov. 24. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!