Fiúk! Alacsonyabb vagy magasabb lányok?
Figyelt kérdés
Attól függetlenül, hogy persze bárki tetszhet, nézhet ki jól, csinos lehet, vagy éppúgy lehet szeretni, bármilyen, és hogy ki milyen magasságúakkal járt már - de mégis, az utcán, csak úgy kívülről, melyik lányok tetszenek/nézitek meg jobban, fiúk? Akik alacsonyabbak (160 körüliek), vagy akik magasabbak (170 körüliek)?2011. szept. 7. 18:03
1/5 anonim válasza:
170 körüli csaj az már nagyon nem okés,csak gondolj bele 10 centis sarokkal már 180 centi.
2/5 anonim válasza:
kettő között kb. 165 ami nekem jó. alacsonyság lányoknál = cukiság :D
3/5 anonim válasza:
Alacsony. Mármint illetve inkább a kettő között, úgy 165 cm. Azt vettem észre, hogy az alacsony lányok idősebb korukra sokkal fiatalosabbak, a magasak pedig nagyok, és ijesztőek :D
4/5 anonim válasza:
akkor én a 155cm-emmel elbújhatok....
16 L
5/5 anonim válasza:
Csakis magasak! Undorítóak ezek a törpe átlagos csajok, fúj! Mint az óvodások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!