Fiúk! Ha egy lány szép, de nagy a homloka, kicsit kidülkedő kb mint rihannának, az mennyire probléma nálatok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 01:03
4/6 anonim válasza:
előző vagyok http://www.youtube.com/watch?v=ITdPTKpGHuI :D
5/6 anonim válasza:
Az összhatás a lényeg, ha tetszik a lány, akkor lényegtelen, hogy milyen éppen a homloka, az orra, az arcformája, stb.
6/6 anonim válasza:
Az én homlokom egy közepes méret, de azért az Alföld elférne rajta ! :D soha nem volt ebből problémám, mert rájöttem,hogy ezen egyébként csak én problémázok! Ha gondolod küldj egy képet, de szerintem egyáltalán nem probléma. :)
(Bár volt olyan osztálytársnőm akinek a haja majdnem a feje közepétől kezdődik, ő vágatott magának frufrut és jól is áll neki, eltakarja vele a "szépséghibáját".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!