Nyáron borotválni szoktam a lábam, de borzasztó, hogy milyen hamar visszanő. Mit csináljak?
Én epilálni szoktam és a maradékot borotválom le csak. Nagyon jó vizes epilátorok vannak, amiket habbal is lehet használni, így a fürdőkádban kényelmesen lehet szőrteleníteni. Sajnos ilyenkor nyáron így is minimum heti egyszeri elfoglaltság.
Amúgy sokan vannak akik minden nap, vagy minden másnap borotválkoznak, mert nem bírja a bőrük a gyantát vagy az epilátort.
Esetleg próbálkozz még mellé szőrnövekedést gátló krémekkel.
Epilálj vagy gyantázz! Elég lassan nő vissza és gyengülnek a szőrszálak, a borotvától meg gyorsan visszanőnek és erősebbek a szőrszálak és sűrűbb a szőrzet.
Én epilálom a lábamat. A "valaki nem bírja az epilátort" rám is igaz. Piros pöttyök jelennek meg a lábamon amik pár óra alatt eltűnnek. Ezek persze csúnyák, ezért este szoktam epilálni, hogy reggelre eltűnjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!