Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy csináljátok bombanő...

Hogy csináljátok bombanő feleségek hogy olyan vékonyak vagytok? Én minden nap tornazom és még se vagyok vékony . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Miután valaki az anyját leszemétládázza egy oldalon, mások előtt, onnantól kezdve elmegy a kedvem a tanácsadástól. :)
2013. nov. 26. 23:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha te anyád azt tette volna veled mint velem akkor vsz te is leszemétládáznád . Tulképp jobb annak akinek nincs anyja minthogy ilyen anyja legyen valakinek.mint pl. Gyerekkorban a keresztapanak hagyja hogy molesztalja serdülőként meg prostitucióra kenyszeríti . Stb
2013. nov. 26. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
2 centivel vagyok nálad alacsonyabb, és 10 kilóval kevesebb. Ezt tartom kb. 16 éves korom óta. Akkor még inkább husibb voltam, mert semmit nem mozogtam. Később elkezdtem edzeni. Túlzásba azért nem viszem, zumba, edzőterem, futás, pilates, mikor melyikhez van kedvem. Felváltva, egy héten kb. 3-4 alkalommal 1 órát mozgok. De van, hogy többet, mert ráérek, és olyan is van, hogy 2 hétig semmit, mert nincs kedvem/beteg vagyok/stb. Szóval most is ugyanannyi a súlyom, csak a felesleges zsírt izommá alakítottam át, és egy kicsit formásabb lettem így, meg tónusosabb, nem plöttyedt a combom, nem buggyan ki a csípőm a nadrágból. Szerintem ezt a genetikának is köszönhetem, hogy eleve nem hízok kb. 10 éve egy grammot se, de sokkal szebb alakom van, mióta mozgok. Étrendre egyáltalán nem figyelek. Persze hétköznapokon inkább egyszerűbb ételeket eszünk, amik nem is annyira egészségtelenek, de azért hétvégente ha étterembe megyünk, vagy otthon főzök, akkor nem saláta és csirkemell a menü. Imádom a zsíros, szaftos, fűszeres ételeket, és semmiképp nem mondanék le róluk. Az édességekről már nem is beszélve. Szóval ha hajlamos vagy a hízásra, akkor az étrendre se árt figyelni, de a széles csípővel nem tudsz mit kezdeni. Írásod alapján tipikus körte alkat vagy. Ez adott, és bármennyit mozognál, akkor se húzódnának közelebb egymáshoz a medence csontjaid, lehetnél csont és bőr, akkor is széles csípőd lenne. Ezt el kell fogadni. Ha erősebb a csontozatod, akkor pedig a súlyod is rendben van így. Valószínűleg kidolgozhatnád a beled, akkor is vastagabb maradnál. Az étkezésen próbálj változtatni esetleg, ha van mit. Kerüld a cukrot, péksütiket, cukros löttyöket, ha akarod és teheted. Ezek állítólag önmagukban is sokat segítenek, és az elején leszalad pár kiló, ha átáll valaki az egészségesebb étkezésre. Ha pedig marad minden így, akkor próbálj megbarátkozni a tükörképeddel, mert különben a béka segge alá csökken az önbizalmad, és megkeseredsz.
2013. nov. 26. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Az arányaid nagyon jók, nőiesek, talán kicsit jobban kéne figyelni a diétára, többet sportolni, futni járni, tornázni minden nap és semmi gond nem lenne, mert hamar lemegy ez a pici plusz ami rajtad van. Akár már nyár elejére elérhetnél egy bombaalakot.
2013. nov. 27. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu..

Én nemnvagyok kövér, (sovány sem)

Arányaim: 173 cm magas

94 72 98

68kg...

Tehát a kérdező arányai. A súlya és magaságga tekinetében nagyon nem esélyesek, de hogy a a túlsúlytók távolállna az biztos

2013. nov. 27. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Elkezdtem olvasni amit írtál, és már fogalmaztam is meg a tanácsaimat, de onnantól kezdve hogy le szemétláda anyáztad az édesanyádat, úgy vélem teljesen lényegtelen hogy hogy nézel ki. Komoly ember az ilyen hozz állásút messze elkerüli.
2015. nov. 15. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Még ha bántott is, annyi eszed lehetne, hogy diplomatikusan fogalmazol, mert ezzel csak magadnak okozol kárt. Lásd: előítélet veled szembe. Aki az anyját szapulja - még ha jogosan is - abból az emberek túl sok jót nem várnak. Tanulj meg óvatosan bánni a szavakkal és megfelelő embereknek megfelelő infót átadni, ne sértődötten, ne vagdalózóan. Bár tény, hogy lelkisérült lettél, ezért adok ilyen tanácsokat ha azt szeretnéd, hogy normálisnak tartson a többség. Persze itt nem számít mit gondolnak rólad, úgyis névtelen - bár én névtelenül sem viselkedem így mert ez is engem jellemezne - de a való életben ezt a viselkedést márt nem tudod levakarni.
2015. nov. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!