Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen táskét lehet venni egy...

Milyen táskét lehet venni egy férfinek?

Figyelt kérdés
a párom 23 éves és mindig a nadrág-és kabátzsebeit tömi tele a pénztárcájával, telefonnal, stb.ezt ő sem szereti, de addig sose jutna el, hogy máshogy oldja meg. ezért karácsonyra szeretnék venni neki egy táskát, de nem tudom milyet. stílusát tekintve nem úgy öltözik, mint az átlag fiatalság, tehát nem ez a nike-converse-devergo stb stílusirány, inkább egyszerű, elegánsan sportos cuccokat szeret, pl jeans club, s.oliver. tegát táskában is valami egyszerű, de fiús kéne. gondoltam övtáskára, de az valahogy olyan fura. hátitáskát viszont nem szeretnék. minden ötlet érdekel. előre is köszi!
2009. nov. 19. 10:32
 1/8 A kérdező kommentje:
táskát. elnézést az elírásért
2009. nov. 19. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
pl: [link]
2009. nov. 19. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Van aki ezt az állapotot sem szereti, sem a táskákat. Feloldhatalan ellentét:)
2009. nov. 19. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Keress rá a google-ben, hogy "oldaltáska", csomó találatot kiad. Ebben vannak tök jó, férfiaknak való, akár kicsit "elegánsabb" típusok is.

Mondjuk nekem az az előbb belinkelt adidas is tetszik nagyon, csak szerintem az nagyon kicsi lehet.

2009. nov. 19. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. nov. 19. 18:59
 6/8 A kérdező kommentje:
ezek tetszenek. én is vmi ilyenre gondoltam.
2009. nov. 19. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vmilyen bőr Nike-ot ajánlanék.Szerintem azok nagyon jól állnak fiúknak.
2009. nov. 19. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A Tisza táskák is dögösek, meg azok amelyiken régi filmekből vannak képek (Keresztapa, Sebhelyesarcú)
2009. nov. 20. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!