Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csunya ajarasom, segittenetek?

Csunya ajarasom, segittenetek?

Figyelt kérdés

Eleg csunyan megyek az utcan szoval segg hatra meg ilyesmik...tudnatok segitteni hogy peldaul hogyan tudnek szepen ,es noiesen jarni az utcan???

koszii

14/L

2009. nov. 17. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A csúnya járásod gondja eltörpül amellett a gond mellett, hogy milyen a helyesírásod...

A járásod javítás érdekében több dolgot is tudsz tenni:

Ne dobáld magad, és a karodat sem.

Járás közben húzd hátra a válladat, így egyenesebb lesz a testtartásod.

A tekinteted előre nézzen (szemmagasságba tekints, soha ne nézz lefelé)

Otthon gyakorolj: járás közben tegyél a fejedre egy könyvet. Ha belejöttél, akkor húzz magas sarkút is, és úgy sétálgass.

2009. nov. 17. 15:19
 2/2 anonim válasza:

Én is azt tudom javasolni, mint az előző, húzd ki magad. Csípő előre. Kezeid ne nagyon lóbáld, viszont ne is tartsd feszesen a tested mellett. Csak engedd el, ahogyan természetesen jön. Ha nagyon nem megy, javaslom hogy hátizsákot seggig ereszd le, ez részben takar, részben pedig ha nagyobb súly van benne ház is hátra rajtad. Viszont vigyázz a táskával, mert könnyen az ellenkezőjét is okozhatja. Viszont ha zavarja a hátsó feled, segíthet azon hogy ne legyen annyira hátra. :)

Remélem segítettem.

2010. júl. 5. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!