Szerintetek melyik a leghelyesebb kutya? tudom hogy mindenkinek más de lécci sokat segíttenétek ha leírnátok. Ha tudtok akkor írhattok tapasztalatokat is a kutyával kapcsolatban
A sajátom, aki border collie :) De az, hogy leghelyesebb kutya, az mindenkinek más, ahogy írtad is, a világ összes kutyafajtáját fel lehetne sorolni, mert mindegyik nagyon helyes kutya. És akkor még ott vannak a keverékek is, akik az összes fajtánál gyönyörűbbek tudnak lenni, és hálásak. Na meg persze fontos az, hogy te milyen irányzatot kedvelsz - a lógó fülűeket, vagy a felálló fülűeket, ráncos arcút stb. Milyen temperamentumú kutyust szeretnél - energikusat, lustát, terelőt, munkakutyát, örző-védőt, vagy csak egy bújós kis bohócot :)
Itt ajánlom, hogy nézz körül: [link]
Itt megtalálod az összes kutyafajtát, és eldöntheted, melyikük számodra a leghelyesebb :) És még az FCI által nem elfogadott fajták is benne vannak. Sok sikert!
Nekem két angol cockerem van, két teljesen különböző egyéniség. Igazából egészen kis koromtól kezdve nagyon tetszettek, így ezért is náluk kötöttem ki. Igaz, hogy az idősebbiket úgy fogadtam örökbe. :)
Ettől függetlenül nagyon tetszik még a berni pásztor, a golden retriever, a francia bulldog. és a tesóm keverék kutyusa, akinek nem tudjuk a vérvonalát, de teljesen úgy néz ki, mint egy border collie :) Amúgy a keverék kuttyok között is vannak gyönyörűségesek :)
A drótszőrű magyar vizsla,
a drótszőrű foxi,
a simaszőrű fekete, rajzos tacskó
minden kölyökkutya
Valamiért én is drótszőrű eb -párti vagyok. Megőrülök a bozontos szemöldökért, és a szakállért! Imádnivalóak! Persze csak kutyában.
Drótszőrű magyar vizsla , griffon, Jack Russel, Airedale terrier, de tetszik az ír szetter és az óriás schnauzer is!
Én minden kutyát imádok, és elolvadok tőlük. De amelyik teljesen meglágyítja a szívem a 10 hónapos németjuhászunk mellett, az a sharpei kutyus. Minden álmom egy sharpei.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!