Milyen a beagle kutya? Tapasztalatokat kérnék? Honnan olvashatnék még róla? Milyen természetű ; okos vagy makacs vagy mennyi a mozgás igénye? Stb
Nekem 9 hónapos beaglem van :D
imádnivalo
mozgásigény : nagyon nagy
étvágya: nagyon sokat tud enni(az enyém szoszerint mindent megeszik ami ehető)de vigázni kell mert tényleg ha nincs sokat sétáltatva víve akkor hajlamos a hízásra
makacssága:hát az enyém most an a legmakacsabb korban de nem vészes tudja h ki a falkavezér szóval nem vészes
nagyon jól kijön más kutyákal mert ugye falkakutya sőt nem is szereti a magányt
okosága: enyém 5 hetesen már tudott ülni ma már tud:
-ülni
-maradni
-nyugszik
-labda
-keres
-hozd vissza
-pacsi
-köszönöm
-kérem
-fekszik--> ez úgy történ h egy héttel ezelőt behoztam a házba és nem bírtlenyugodni és eldöntöttem h megtanitom neki h fekszik és a lényrg az h egy nap alltt megtanulna h fekszik ( esküszön)
-lakásban is tartható de az enyém szerintem depresszipos lenne már ha benti kutya lenne mert annyi energiája van
de ha bejön egy kis időre úgy jó
-tartása borzasztó egyszerű:etesd,szeresd,játsz vele,és szeress és nem szabad elkényesztetni mert akkor nagyon makacs lehet majd és nem fog rád hallgatni tudnia kell h te vagy a falkavezér
ha van még kérdésed akkor írj ide : rita_2@freemail.hu
Szia! Nekem van egy 13 hetes lány beaglem. Hosszas gondolkodás után lett Emma a neve. Egyébként bármilyen név adható neki, de nagyon sok beagle-t hívnak Bejglinek.
Nézd meg ezt az oldalt: www.beagle-club.hu
Agilytire és minden másra tanítható, legfőképp jutalomfalattal ösztönözhető:)
Lakásban tartható, a mienk is itt van:)
Nevelni keményen és következetesen kell, első kutyásnak nem ajánlják. Ha gondolod, írj privit.
Amúgy lehet kapni róluk könyvet is, meglepő módon Beagle a címe.
Keress rá sokszor volt róla szó, röviden:
A világ legmakacsabb kutyája,
csavargásra erősen hajlamos,
magára hagyva a lakásban óriási károkat okoz, mozgási igénye nagy!!!
11:43-nak írom:Én vagyok a szelektív olvasó? nem sül ki a szemed ; h mit írtam ALÁ!érdekes a többi ember eltudta olvasni!
a többi válaszadónak:köszi szépen a válaszotokat sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!