Milyen a beagle kutya? Tapasztalatokat kérnék? Honnan olvashatnék még róla? Milyen természetű ; okos vagy makacs vagy mennyi a mozgás igénye? Stb
Szerintem ne egy beagle kutyával akarj agility-zni.
Az én tapasztalatom: ahány mind ismerek, mind nagy ívben kakikál a gazdája fejére, az egyik csak azt lesi mikor nyílik az ajtó. Egy másikkal két hétig össze voltunk zárva a táborban. Olyan volt mintha a gazda kezére egy idegen kutyát kötöttek volna, egyszer sem láttam, hogy akár megbillentette volna a farkát a gazdinak, aki egész nap a kegyeit leste. Nem érdekelte se simogatás, se jutalomfalat, csak bekapta és kész hozzott mint az állat valahova... Egysuerűen a gazdáját nagyon sajnáltam, pedig voltam segítőkész etológusok, kiképzők, de nem működött semmi. Elenegedni leheteteln volt... És ahány beagle-t ismerek, még egyet sem láttam póráz nélkül.
Úgy tudom Mo.-n sok beagle van, mostanában már az utolsó putri kertjének a sarkában is látom megkötve.
Én azt tapasztaltam, hogy nem nagyon érdeklik más kutyák, mint ahogy a gazdája sem nagyon (nem egybeagle-t ismerek, félreértés ne essék...)
Lakásban biztos tarható, én ismerek olyat aki teljesen tönkretett mindent (beleértve az emberek idegeit... Annak fényében amit én tapasztaltam, nem hiszem, hogy olyan jó családi kutyának, hiszen nem figyel az emberekre. Bár lehet, hogy bent a szobában megteszi, ha van nálad kaja...
én is eddig csak jót halottam a beagle-ről
és lehet ; h a bnőd kutyáival nem lehet semmit kezdeni ez azért lehet mert sz*rul nevelte :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!