Csak én látom magam másnak a fényképeken?
Figyelt kérdés
Sziasztok ,nekem olyan problémám lenne. , hogy amikor fénykép készül rólam olyan másnak látom magam mintha nem is én lennék a fotókon hanem egy másik ember. Pedig a körülöttem élő emberek. Azt mondják nincs semmi baj velem helyes srác vagyok. De én nem ezt látom a fotókon . Félre ne értsétek nem vagyok olyan aki magát fotózza a nap minden egyes percében. Szerintetek túl reagálom? Mi a véleményetek?2009. nov. 16. 19:39
11/14 anonim válasza:
08:52-es: a hangját mindenki másnak hallja, ezt nevezik belső hallásnak, és gyakorlással rá lehet hangolni a füledet, hogy ugyanazt halld belül mint amit a többi ember hall ;)
Én furcsa, néha tükörben tetszem magamnak legjobban, úgy hogy azonnal le akarom magamat fényképezni, a fotó meg nem sikerül olyan jól :S
Néha pedig úgy érzem le kéne fogynom még vagy 10 kilót a fényképeken meg olyan vagyok amilyen lenni akarok. Bár elismerem 48ból még 10 kiló lehet sok lenne... :D
12/14 anonim válasza:
Én utálom magam a képeken,a legtöbb képen nagyon csúnyának látom magam.Itthon nézegetem magamat a tükörbe megcsinálom a hajam és kifestem magam (nem mintha naphosszat ezzel szoktam volna foglalkozni)és akkor azt mondom magamba,hogy most milyen szép vagyok.Ezért fogok egy fényképezőt és elkezdem magam fényképezni,hogy végre legyen rólam egy jó kép is amin tetszek magamnak,de valahogy az eredmény soha nem lesz jó.Meglátom magam és elszörnyedek,hogy júúúúj.
13/14 anonim válasza:
velem is ez van, a tükörben sokkal szebbnek látom magam, mint pl. képeken
14/14 anonim válasza:
velem is ez van:S igazából nem vagyok egy szépség, és a fotókon is ez jön le, de ha a tükörbe nézek, ott valamiért jobb.... múltkor levideóztam, ahogy beszélek meg röhögök, (nem vagyok skizofrén, csak látni akartam, hogyan látnak mások:D) és elképesztő:S tényleg mintha nem én lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!