Csak én látom magam másnak a fényképeken?
Ezzel ugyanígy vagyok. Nem is ismerek sokszor magamnak, a képeimen tök vékonynak látom magam, meg szépnek, pedig nem érzem magam annak.
Amikor látom a képeimet azt gondolom, de jó csaj vagyok :)
24/L
az én fotóimon csak 1 üres tekintet bámul vissza:S
pedig múltkor még egyik rég látott (fiú) ismerősöm is észrevette, hogy mennyire "mély"(értsd nagyon sötét barna) a szemem...a képeken ez mért nem így van:(((
Én, ha meglátom magam egy fényképen mindig kiakadok, hogy basszus ez nem én vagyok, én nem nézhetek ki így (szörnyen), hiszen a tükörben sem ilyennek látom magam. Hozzáteszem, hogy az otthoni tükörben és mondjuk a plázák WC-inek tükrében is tök másmilyennek látom magam. Nagyon rossz. Azt sem tudom, hogy hogy nézek ki valójában.
17/L
ezzel énis is vagyok.Tükörbe ugy látom kéne fogynom pár kg-t,képeken meg nem,mert ott tök vékonynak látom magam.
De a hangommal is így vok.Ha felveszik akkor teljesen máshogy hallom mint ahogy beszélek pl vagy ilyesmi.:S:D
A válasz megírásának időpontja: 11-16 20:32 LOL :D
hát igen néha amikor meglátom a rosszabb képeimet, akkor én is inkább letagadnám magamat :D
En is igy vagyok vele:)
Kepeken sokkal jobban ,,tetszek magamnak``.
Van,hogy csak bamulom a kepeimet es mondom,hogy ,,ahh basszus milyen szep vagyok:DD``
De CSAK akkor ha en csinalok magamrol kepet. Ha mas csinal rolam kepet kb. 100-adjara sikerul olyan ami tetszik. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!