Ha nekem soha senki nem mondja, hogy szép vagyok, akkor valószínűleg nem vagyok szép, ugye?
Figyelt kérdés
Kicsit hülye kérdés, tudom, de szeretném magam reálisan megítélni. Még az anyukám sem mondta sose. A pasim mondja, de csak ha rákérdezek, szóval erre nem lehet adni, meg amúgy is elfogult szerintem. Más pasik sem mondták. Másféle bókokat kaptam, többnyire azt mondták, hogy csinos vagyok, de nem tudom, h ez mit jelent. Jó a testem, de az arcom nem szép? Vagy jó az összhatás, arc+test egyben?2013. nov. 7. 22:28
21/26 anonim válasza:
Ha csak ennyit mondtak rád képcserekor, hogy "csinos vagy", akkor nem vagy szép. Ha egy olyan csaj küld képet, aki tényleg jól néz ki, annak meg szoktuk mondani, aki meg nem jön be, annak odanyögjük, hogy csinos vagy, mert nem akarjuk megsérteni.
22/26 anonim válasza:
Nekem a csinosat akkor mondják, ha különösen szép ruhában vagyok, és jó az összhatás, amúgy szokták a szépet alkalmazni sokan, vagy ki nem mondva is ezt erősítik:) De amúgy ez relatív dolog.
23/26 anonim válasza:
ezt a kerdest mar en is sokszor feltettem magamnak ! :) engem se dicsertek meg sohasem csak az alakomat...de eleg furcsa helyzet volt mert kozep suliban pont ezekhez a szep lanyokhoz csapodtam es agyba fobe dicsergettek egymast..en meg csak alltam kussban es neztem oket..eleg rosszul esett hogy nekem nem mondjak...aztan megis velem jott ossze minden pasi akit ok kiszeneltek!es miutan velem vege volt csak azutan mentek b.noimhez..es ekkor kezdtem el gondolkodni hogy lehet nem vagyok csunya?lehet irigyek?en mas vagyok?es igen! aztan volt hogy egy csapat fiu mikor ott voltak ok is kerdeztek hogy en ki vagyok es el voltak halva tolem.pedig mindig csunyanak hittem magam mert senki soha nem mondott jot ram csak is rosszat!!a testem volt egyedul dicseretre melto..azota mar tudom magamrol h szep vagyok.gyonyorunek semmikep nem mondanam magam de igenis szeo lany vagyok ugyhogy mar nincs szuksegem masok velemenyere..
24/26 A kérdező kommentje:
21-es
Nem, nemcsak benyögték, hogy mondjanak valamit, mert mindenki(!)akart személyes találkozót is. Gondolom, ha le akartak volna rázni, nem hívnak randira.
2013. nov. 8. 17:39
25/26 A kérdező kommentje:
22-es
Igen, ha alkalmi ruhában vagyok, vagy hétköznap mondjuk egy farmerszoknyában, én is többet hallom nőktől is, pasiktól is.
2013. nov. 8. 17:42
26/26 A kérdező kommentje:
19-es
Azért egy gyereknek nemcsak jólesik, hanem szüksége is vana pozitív megerősítésre, akár a külsejét illetően is. Főleg tinikorban. gondolj bele, a kisgyerekek az iskolában sokszor nem a piros pontért dolgoznak szépen, hanem a tanítónéni dicséretéért. Mert szükségük van rá. Nem kell a számba rágni, persze, h szép vagyok, de azért jó lett volna legalább a saját anyámtól hallani, amikor e legnehezebb időszakomat éltem.
2013. nov. 8. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!