169cm és 49 kg ez soknak számít már? (15/L)
Figyelt kérdés
És ha ez soknak számít akkor kb. mi a megfelelő?(mert az egyik oszt.társam szerint ez sok...:/)2013. nov. 7. 19:40
21/23 anonim válasza:
remek. én 4 kg-vel nehezebb vagyok(magasság ugyan annyi) és a bordáim kiállnak anyám meg már orvoshoz küldene hogy anorexiás vagyok...és köcsög leszek mivel azt mondom hogy tisztában vagy azzal hogy vékony vagy és mivel nem találtál megfelelő partnert akinek ezt elmesélheted kiírtad ide ezt a kérdést hogy dicsekedj.<--ezt azért ne vedd komolyan. minden esetre...HÍZÓKÚRA! ami azért nem muszáj mert szerintem az a pici zsír is amid van jól oszlik el.
22/23 anonim válasza:
egy bélférges etióp kisgyereknek szebb teste van komolyan. Rádférne egy 10-es.
23/23 anonim válasza:
Gratulálok drágaságom! Tényleg nagyon kövér vagy, fogyj le 30 kilóra, aztán menj szanatóriumba.
Ennyi ostoba libát egy helyen... Hízz, ember, hízz, mert elfogysz!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!