Hányas lábméret számít pont jónak? 40-es az soknak számít (lánynak)?
Nekem általában 40-es a lábam. Azért általában, mert erre a méretre baromi nehezen találok cipőt (elsősorban elegánsabb cipőkre kell ezt érteni, megfizethető áron). Bemegyek az üzletbe, és a legtöbb helyen az a válasz, hogy a női cipők csak 39-ig vannak. Ha van véletlenül 40-es, az sem jó, mert elszámozzák. Amikor ezt közlöm az eladóval, akkor jön a válasz, hogy nagyobb méret nem létezik (ez persze hülyeség, ugyanúgy mint az, hogy nincs feles számozás). Én egy megyeszékhelyen (Zalaegerszegen) lakom, ami viszonylag normális kínálatot feltételezne, de nem. Utoljára 50 kilométerre mentem, hogy legyen egy cipőm.
A legújabb az, hogy az edzőcipők is csak 39-ig vannak, úgyhogy most már meg sem próbálok nőknek gyártott edzőcipőt keresni, megyek egyenesen a férfi részleghez. Érdekes, hogy itt általában a 42-es méret jó.
Amúgy meg senki sem tehet a lábméretéről, faragni nem lehet belőle (sajnos), úgyhogy bele kell törődnünk, hogy selejtesek vagyunk. Irigylem azt, aki a 37-es, 38-as lábával bemegy és válogat! Én meg örülök, ha van egy pár, ami jó. Na mindegy, ez van. Egyébként elég sok nőnek van 40-es lába, mert az a méret mindig hamar elfogy. Amíg tudsz magadnak cipőt venni, addig egyáltalán nem nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!