Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elkezdtem tágítani a fülemet....

Elkezdtem tágítani a fülemet. Elsőnek fogpiszkáló pálcikával. Ez baj?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy belenő meg ilyenek :D

Szóval mi a helyzet vele? Hagyhatom bent, vagy inkább vegyem ki? És ha vegyem ki, akkor helyette mivel tágítsam?

Eddig csak fülbevalót hordtam, most pedig megpróbálkoztam a fogpiszkálóval és olyan kemény 2 perc alatt sikerült is át tolnom rajta.

2013. nov. 6. 18:26
1 2
 11/16 anonim válasza:
Hát akkor örülök h kis örömöt okoztam:D:P Szerintem csiga nélkül is könnyen megoldható azért mondtam h lányok csinálják mert egyszerü,kényelmes stb.Én házilag 2hónap alatt 10mmre csináltam kevesebb volt 1hónapnál az 5mm.Így sem vékonyult el a cimpám,nem fordult ki,nem lett sebes,semmi gáz nincs vele.Így mentem tovább 12re probléma nélkül.
2013. nov. 8. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:

A halott szövet szabad szemmel nem mindig látható, ahogy egy gyulladás sem, amiből később másik is lehet, akár.

Persze egyértelmű, hogy az "előírásokat" nem kötelező betartani, mindenki szuverén joga úgy pusztítani a szervezetét, ahogy akarja.

2013. nov. 8. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:

köszönöm a linkemhez való hozzászólást, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, olvastam más helyeket is, de nem a videó miatt linkeltem, hanem az írás miatt.

már nem tágítom a fülemet, a saját méreteimmel készen vagyok.

2013. nov. 8. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Nézd, én az írásra értettem elsősorban, hogy nem követendő példa, ugyanis nem egy szakszerű útmutató a fültágításhoz, a videóra csak mellékesen tértem ki. De természetesen megértettem, hogy végeztél, csak azért jegyzem meg külön, hogy ne referálj a blogon található tartalomra, mert több szempontból hibás.
2013. nov. 8. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:

egy alap "útmutatóként" linkeltem, nem hiszem, hogy akkora banális hibák lennének benne.

az meg már szerintem nem rajtam múlik, hogy ebben a témában ki, hogy kezd el mozogni, vagy honnan informálódik.

az, hogy valaki ezen felbuzdulva tovább keres, vagy sem, az meg nem az én dolgom.

még mindig jobb szerintem, hogy valaki elolvassa ezt az oldalt és valamennyi alap gondolatot szerez így, minthogy nekiesik otthon mert most neki ez kell.

de nem akarok magyarázkodni, mert nem érzem, hogy kellene bármiért is...

2013. nov. 8. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is kell, amit mondtam nem ellened irányult! Értem a szándékaid, és nem mondtam, hogy negatív, azt viszont meg kell cáfolnom, hogy nincsenek a cikkben banális hibák, mert bőséggel akadnak.
2013. nov. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!