Elkezdtem tágítani a fülemet. Elsőnek fogpiszkáló pálcikával. Ez baj?
Olvastam, hogy belenő meg ilyenek :D
Szóval mi a helyzet vele? Hagyhatom bent, vagy inkább vegyem ki? És ha vegyem ki, akkor helyette mivel tágítsam?
Eddig csak fülbevalót hordtam, most pedig megpróbálkoztam a fogpiszkálóval és olyan kemény 2 perc alatt sikerült is át tolnom rajta.
A halott szövet szabad szemmel nem mindig látható, ahogy egy gyulladás sem, amiből később másik is lehet, akár.
Persze egyértelmű, hogy az "előírásokat" nem kötelező betartani, mindenki szuverén joga úgy pusztítani a szervezetét, ahogy akarja.
köszönöm a linkemhez való hozzászólást, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, olvastam más helyeket is, de nem a videó miatt linkeltem, hanem az írás miatt.
már nem tágítom a fülemet, a saját méreteimmel készen vagyok.
egy alap "útmutatóként" linkeltem, nem hiszem, hogy akkora banális hibák lennének benne.
az meg már szerintem nem rajtam múlik, hogy ebben a témában ki, hogy kezd el mozogni, vagy honnan informálódik.
az, hogy valaki ezen felbuzdulva tovább keres, vagy sem, az meg nem az én dolgom.
még mindig jobb szerintem, hogy valaki elolvassa ezt az oldalt és valamennyi alap gondolatot szerez így, minthogy nekiesik otthon mert most neki ez kell.
de nem akarok magyarázkodni, mert nem érzem, hogy kellene bármiért is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!