Lányok a szemetekben egy fiú akinek a szájában állandóan fogpiszkáló van azt parasztnak nézitek vagy ez nem zavaró?
abszolut paraszt! Lehet a szájában, ha otthon ül egyedül, máskor nemkéne! :)
Gondolom ezt most a körömrágásos storyból vetted! :D
A fogpiszkálót arra találták ki, hogy az ételmaradékokat evés után kitisztogassuk a fogaink közül...
Ezt a tisztogatást úgy illik végezni, hogy más ne lássa (lehetőleg)!
Ezek után egy szájban forgatott fogpiszkáló elég gyomorforgató látvány : eszembe jutna, hogy mennyi ételmaradék lehet azon a fadarabon... :-P
Szerintem ciki, ha valaki ezt csinálja. És tudod, hogy szerintem mi a legnagyonn tahóság? Hogy "csak" szabadidejében csinálja, kultúrhelyeken nem. Tudod ebből mi jön le nekem? Az, hogy a legszűkebb környezetét, akiknek a véleménye meghatározó kellene, hogy legyen, nem tiszteli! Ha a családját és közeli ismerőseit nem tiszteli, akkor miért tisztelné a barátnőjét, vagy később a feleségét? Különben is, olyan hanyag benyomást kelt, és én nem szeretem a hanyagságot.
Nekem ennyi mindent elmond egy fogpiszkáló a szájban, de láthatod, semmi pozitív nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!