Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogpiszkálóval mit lehetne...

Fogpiszkálóval mit lehetne csinálni hogy ne ragadjon a fülbe?

Figyelt kérdés

Celluxal betekerni, vagy az jó ha körömlakkal bekenem?:o

/tágításról van szó>< /

2012. aug. 4. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

ne tedd bele estére

tedd bele reggel ha felkelsz és estére már bele tudsz tenni valami vékony műanyagot. de napközben is sokat forgasd..

Értem?

2012. aug. 4. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
értem.! köszönöm:)
2012. aug. 4. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

én úgy csináltam, hogy félbe törtem a fogpiszkálót és belakkoztam../így kisebb és nemzavar alvás közben/..később tűket raktam a fogpiszkáló mellé, de úgy, hogy a végét levágtam fogóval, hogy nehogy megszúrjon..ezt addig csináltam még 2fogpiszkáló fért a fülembe..utána megint jöttek a tűk..de azt hiszem akkor már a nyalókapálcika is belefért..lassan a ceruza..

mekkorát szeretnél? :)

2012. aug. 6. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

10-12 miliset kb:D

2012. aug. 6. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
nem akarok beleszólni, de inkább a 10mm-es :) mert ha idő után mondjuk megunod vagy valami..az még majdnem teljesen visszahúzodik :)
2012. aug. 6. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
okés, akkor lehet csak akkorára fogom:)
2012. aug. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!