Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elkezdtem tágítani a fülemet....

Elkezdtem tágítani a fülemet. Elsőnek fogpiszkáló pálcikával. Ez baj?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy belenő meg ilyenek :D

Szóval mi a helyzet vele? Hagyhatom bent, vagy inkább vegyem ki? És ha vegyem ki, akkor helyette mivel tágítsam?

Eddig csak fülbevalót hordtam, most pedig megpróbálkoztam a fogpiszkálóval és olyan kemény 2 perc alatt sikerült is át tolnom rajta.

2013. nov. 6. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom... Te nem vagy normális...
2013. nov. 6. 18:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Azzal nagyon megszívod, ha nem veszed ki. Megdagad a füledben, és fájni fog mint az állat.

Volt előtted is egy ilyen kérdés, ő jól tette hogy kivette, és inkább csigával tágít.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

2013. nov. 6. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:

ha nem kezelted le semmivel, értem itt az átlátszó körömlakkot vagy a celluxot, akkor sürgős iramban bányászd ki a füledből, mert nem adok neki 3napot és úgy kell majd kitépni a füledből.

helyette, ha már ilyen házi "amit találok" módon tágítod, rakj a füledbe fültisztító pálcikát, azzal nem lesz ilyen gondod, de:

ez nem egy olyan folyamat, hogy buff, neki esek 'oszt lösz majd valami: nézz utána, mit hogyan kell, esetleg kérdezz még róla olyantól akinek már van (nekem van tágítóm már egy ideje) mert ezekkel az otthoni dolgokkal, főleg úgy, hogy le sem "kezeled" őket, nagyon ráfaraghatsz.

2013. nov. 6. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
minek akarod kitágítani? gusztustalan.... ha már amellett döntesz, hogy mindenképp ilyen gusztustalan akarsz lenni, csináltasd meg szakemberrel, vagy használj erre kitalált dolgokat....
2013. nov. 6. 18:52
 5/16 A kérdező kommentje:

Okés, kiszedtem a fogpiszkát, és sikerült beletuszkolni a fülembe a fülpálcikát.

Tisztában vagyok vele, hogy nem megy 1-2 re, és nem is akarom elsietni. És ez tűnt a legkisebb tárgynak, szóval azért ezzel próbálkoztam :D

Szóval most akkor bent van a fülpiszka. Forgatnom kell, ugye? :D És mennyi ideig hagyjam bent, illetve mi legyen a következő tágító eszköz?

Köszönöm az értelmes válaszokat!! :)

2013. nov. 6. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

de: szerintem jobb lenne, ha vagy vennél egy készletet, vagy fültágító csigát, egyrészt mert biztonságosabb, másrészt higiénikusabb.

ha ilyen módszerrel tágítasz, légy kreatív: nyalókapálca, szívószál, tollkupak, ecsetvég stb szóba jöhet akkor, ha lefertőtleníted őket.

akkor haladj tovább amikor már nem érzékeny a füled, de a biztonság kedvéért várhatsz 1-2hetet is tágítások között.

2013. nov. 6. 19:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ! :)

Egyébként igen, csigát fogok venni, csak mivel csigába ha jól tudom a 3mm-s a legkisebb.. és hát nem akartam egyből csigát tuszkolni a fülembe :D

Gondoltam rá, hogy elsőnek veszek azt a legkisebb kis "pálcát", amit első alkalomra használnak, de többen is javasolták, hogy az elején nem érdemes venni ilyeneket, mert nem érik meg az árukat, meg úgyis vannak otthoni módszerek is az elkezdésre, de ha már elérem a csiga méretet, ami már nemsokára lesz, veszek azt :)

És mégegyszer köszönöm a segítséget!

2013. nov. 6. 20:55
 8/16 anonim válasza:
házilag is könnyen megoldható, fülbevaló pöcökjére tekersz szigetelőszallagot(szikszallag lecsúszik,nem ragad mint szigetelő sz.)Én majdnem naponta tekertem körbe 1x rá mert sietettem de 2-3 naponta tekerj rá egyet.lányok csinálják csigával általában.ez csak 1 tanács te tudod h csinálod.
2013. nov. 8. 00:39
 9/16 anonim ***** válasza:

"Lányok csinálják csigával általában" köszi, megnevettettél:)

Csigából létezik 2 mm-es darab, és azzal jársz a legjobban, ha sebészeti acélból készült. Kezdő tágításhoz érdemes megvenni, lehet akár kapni olcsóbban 3-at egyben (bár már nem emlékszem hol láttam). A fogpiszkáló és egyéb ilyen kókány megoldások (szig.szal., pl.) veszélyesek, porózus vagy allergén felületek, melyek könnyen okoznak gyulladást, ellenben a sebészeti acéllal. A fültágítás folyamán semmit sem szabad erőltetni, ha nem megy, vársz még, ilyen egyszerű. Hivatalosan minimum 1-2 hónap várakozási idő/mm. Soknak tűnik, de nem lesz 2 hét múlva a cimpád olyan mint a cérna, és így szövet sem sérül.

2013. nov. 8. 00:45
 10/16 anonim ***** válasza:

k8-hoz: a link, amit posztoltál, tökéletes példája az emberi hülyeségnek. Jobban teszed, ha te sem ezt a metódust követed, egy helyes állítást vagy tanácsot nem olvastam benne. Felületes, ráadásul ostobaságokat állít.

"Piercer hogy csinálja?" nevezetű melléklete pedig például tök másról szól (nem a dead stretching, hanem a scalpel módszer az, ami abban a videóban zajlik), mint ahogy a cikk írója gondolja.

2013. nov. 8. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!