Ez mondható homokóra alkatnak? Csípő:78cm, derék:58, mell:79
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 22:27
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, a homokórához legalább 30 cm különbség kell. Neked inkább átlagos, vagy vonalzó alakod lehet.
2/9 anonim válasza:
Nem.
Kevés a csípő-derék és a mell derék aránya.
90-60-90. Ha ebből indulunk ki, vékony a derekad, de a csípőd nagyon keskeny.
4/9 A kérdező kommentje:
kár =/ mindegy, azért nem bánom, mert legalább nincs súlyfeleslegem meg semmi ilyesmi, csak olyan jó lenne ha kicsit kerekedne a csípőm meg a mellem
2013. nov. 3. 22:53
5/9 anonim válasza:
Semmiképp banán vonalzo téglalap vagy
6/9 anonim válasza:
Inkább banán szerintem is.
(Nekem 96-70-96, de ez sem homokóra...)
7/9 A kérdező kommentje:
és szerintetek ez az alak nagyon gáz?:) szerintem azért annyira nincs egyben a derekam és a csípőm, hogy az ronda legyen...de lehet, hogy téves az önképem és borzalmasan nézek ki :D
2013. nov. 4. 20:08
8/9 anonim válasza:
Azámok alapján egy átlagos vékony csaj lehetsz.semmi gond nincs veled. Jobb mintha kövér lennél inkább vékony légy. Én pl csak a kérdésedre válaszoltam hogy semmiképp sem vagy homokora. Ám attól még nagyon jól nézhetsz ki. Én homokóra vagyok de én meg vkonyka szeretnk lenni. 98 62 98
9/9 A kérdező kommentje:
szerintem örülj neki, hogy szép homokóra alakod van :)
2013. nov. 4. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!