Lehet homokóra alakom?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy kép kellene,de ide nem akarok felrakni.:D A derekam keskenyebb a vállamnál és a csípőmnél,de a vállam szélesebb a csípőmnél,Akkor milyen alakom van?2013. aug. 19. 15:17
1/7 anonim válasza:
akkor neked szerintem alma alkatod van, és hát abból elég nehéz lesz homokórát varázsolni, hizzál combra akkor lehetsz az.
2/7 anonim válasza:
Ja, csak helyi hízás - ahogy helyi fogyás - nincsen.
Nem tudom, miért oylan baromi fontos, hogy oylan alakod legyen, ami genetikailag nem adatott meg, de egyébként ruhákkal sokat lehet csalni - fodros, peplum szoknya, széles öv a csípőre, mintás vagy élén színű alulra, stb.
Egyébként meg súlyzós edzés, mellé tömegnövelő étrend és akkor vastagszik a láb, comb, bár én javaslom, hogy ha már valaki edz, akkor eddzen mindenhova.
3/7 anonim válasza:
Mik az "adataid"?
Nekem 84-67-92vel körte..
Mell-derék-csípő
4/7 A kérdező kommentje:
91-68-82
2013. aug. 22. 14:28
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,fordított háromszög?
2013. nov. 5. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!