Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sovány vagyok de nem karcsú a...

Sovány vagyok de nem karcsú a sok gyúrás ellenére. Hagyjak fel a felüléssel?

Figyelt kérdés

Eléggé sovány vagyok és szálkás, nagyon halványan még a bordáim is látszanak, de a hasam kijjebb van, mint a mellizmom, tehát úgy néz ki, mintha egy kövér emberé volna. Fiú vagyok, 18 éves, 56 kg és kb. 173 cm magas.

Az utóbbi hónapokban hol kondiba jártam, hol itthon edzettem, szabadidőtől függően, s látszik némi eredmény, de pólóban egyszerűen soványnak látszok, hisz a hasam el van rejtve, de amikor a tükörben szemlélem magam meztelenül, mindig elégedetlen vagyok a derekammal.

Sokszor néztem már a kicsiny zsírréteg vastagságát, de egyre inkább azt vélem felfedezni, hogy a hasizmom lóg ki ennyire előre. Ezek szerint inkább hagyjak fel a deréktáji izmok dolgoztatásával? Mit kéne tennem, hogy homokóra alakú legyek?

2012. szept. 15. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem híznod kéne pár kilót a 173cm magasságodhoz legalább 65 kilónak kéne lenned de az idálig az a 70 kiló lenne- én azt javaslom hagyj fel a tornával hííz meg pár kilót és utána kezdj kondizni akkor az egész tested arányos lesz de ha nagyon csak egy területre koncentrálsz az sem jó, ha kicsit meghízol nemfog feltünni, főleg, hogyha mellizomra is sokat dolgozol, viszont a hasizomgyakorlatokkal hagyj fel mert az már jó úgy ahogy van inkább a többire koncentrálj. azért mondom, hogy szedj fel pár kilót mert ilyen soványan csak ígytudsz változtatni a melizmodon, hogy ne legyen kisebb mint a hasad formálni csak úgy tudod ha van rajta mit.
2012. szept. 15. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség amit AZ elôttem szóló írt. Ez nem úgy mûködik, hogy felszedjük a kilokat edzés nélkül és utánna majd megformáljuk. A zsírt nem lehet formálni. Edzés nélkül pedig zsír fog jönni nem izom. A hasad valószínûleg azért van kintebb, mert nincs mellizmod. Egyél sok fehérjét, szénhidrátot (csirkemell, rizs) és zöldséget napi 5-6-szor. Mellette pedig edz keményen Nagy súlyokkal!
2012. szept. 16. 07:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Azaz napi 5-6-szor étkezzek, és sok zöldséget/gyümölcsöt egyek? A gond csak az, hogy az iskola és a megnövekedett hétköznapi teendők miatt erre gondosan odafigyelni elég nehéz.

Azt nem értem, hogy kb. ugyanannyi edzéstől miért nőtt kijjebb a hasizmom a csípőcsontomnál, és a többi izmon (mell, hát, kar, vállak) miért nem látszik szinte semmi fejlődés. Nem laposnak kéne lennie a hasnak a sok edzéstől?

2012. szept. 16. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:

És még valami: inkább eddzek naponta, kevesebb időt fordítva egy-egy izomcsoportra, de jól megdolgoztatva őket, vagy inkább tartsam be a sok helyen olvasott minimum 3 napos pihenőidőt?

Már mindenhol hallok mindent. (Viszont a hasizomnál a mindennapos dolgoztatás tűnt eredményesnek...)

2012. szept. 16. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Telon vagyok es sok lesz az eliras, ezt elore megmondom. Szal 18 evesen ennyi esszel szabadlabon vagy.grat! Inkabb megsincs kedvem kisregenyt irni tehat: google: bodybuilder alapismeretek majd gyakorlatok, vegul sarga kapszula. olvasd el mind.

Hasizomedzessel lesz.phatod magad semmire sem jo.

Etrend legyen

2012. szept. 16. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Nos, kedves előttem szóló, marhára sokat segítettél! Csak hogy tudd: napokat, de talán összevetve heteket is töltöttem azzal, hogy mindennek utánaolvassak, de hol ezt, hol azt találtam mint jó tanács és már a tököm tele van az egésszel! Tehát ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor inkább nyeld le a sértő szavaidat!

Az értelmesebbeknek pedig azt üzenem: csináljanak minden nap 4-es szériákban fekvőtámaszt, tricepsz gyakorlatot (azt, amelyikhez 2 pad kell) és bicepszet súlyzóval, ameddig bírják. Ha a hasamnál meglátszott a naponta való edzés eredménye, akkor előbb-utóbb itt is meg fog.

Ja, és igyekezzünk minél szálkásabbak lenni, ha szintén a homokóra alak a nyerő...

2012. szept. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!