Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Min. Hány cm különbség kell,...

Min. Hány cm különbség kell, hogy legyen a derék és a csípő között, hogy valakire azt mondják, hogy homokóra alkat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Minimum harminc de ha van egy kis túlsúlyod több, hogy látványos legyen.
2012. dec. 6. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
a mellnek és a csipőnek nagyűából egy szélesnek kell lenni, mig a derék ennél jóval vékonyabb... nekem 100 a csipőm és kb 80 a derekam és viszonylag homokóra alakom van
2012. dec. 6. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:

valóban nem elég a csípő-derék közti különbség, mert az lehet mondjuk körte alak is, az is fontos, hogy a csípő-mell nagyjából egyforma legyen.

nekem mell:115, derék:80, csípő: 105, így homokóra alakom van

(a mell-csípő azért lehet csalóka, mert akinek nagy a melle, az előrefelé is elviszi a centiket, nem csak oldalra, de szemből ugye egyformának látszik, miközben a derék keskenyebb)

2012. dec. 6. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 96-71-96, ez enyhébb homokóra. Látványosabb kb 65-ös derékkal lenne...
2012. dec. 6. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 91-60-88, és szemből nézve végülis ez is homokóra, de nem annyira durván, mert nem széles a csípőm (173 cm vagyok). Viszont az igaz hogy bármiféle fogyás azonnal a derekamon látszódik, de úgy általában egyenletesen megy mindenhonnan.
2012. dec. 7. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ki lehet számolni, hogy a legideálisabb: a derékkerületet el kell osztani a csípőkerülettel, és minél kevesebbnek kell lennie.

Például:

-dk= 75, csk=100 ->75/100=0,75

-dk=85, csk=100 ->85/100=0,85

-dk=70, csk=100 ->70/100=0,7

A "leghomokórább" az utolsó, a második pedig a legkevésbé. Mondjuk ez elég hülye megfogalmazás, és függ attól, hogy térben hogy néz ki az ember (pl lehet ua. a csípője, ha lapos a segge és széles a csípője, vagy ha keskenyebb a csípője, és nagy feneke van).

De a homokóra alkathoz a mellméret is hozzátartozik, mert akkor arányos, ha a széles csípőhöz és keskeny derékhoz nagy mell is társul.

A saját méreteimet -a többiekkel ellentétben- én nem szívesen osztanám meg:)

2012. dec. 7. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó, már asszem megosztottad máshol, rendben vagy, az a lényeg;-)
2012. dec. 7. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én méreteim kb 90-69-95 (azért kb, mert amióta utoljára mértem, pár kg-t fogytam), és nekem is homokóra alakom van. A legjobb 90-60-90-nel lenne....
2012. dec. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!