Titeket nem idegesítenek az olyan kérdések ebben a kategóriában, akik kirakják a képet, hogy de dagadtak, közben homokóra alak, lapos has, feszes combok?
Annyira idegesítő, hogy nagyzolásból felrakja valaki, akivel láthatóan minden rendben van. Mindenki látja magán, ha tényleg van husi, vagy nincs.
Az ilyenek beteg emberek?: D Nem a picis husi kategóriával van a baj, akinek tényleg kicsit husis a segge, meg a combja, hanem akik ilyen 165cm, és 53,5 kiló, és úristen ez már kóros?'
: D 'Igen b*zd+ zsírleszívás lesz': D
Nem is igen szeretem ezt a kategóriát, mert már komolyan halálosnak érzem magam ha feljövök: D
=) Engem nem érdekel más véleménye, ha magammal kijövök, ha meg nem, a harcot magamban kell levívni. Hiába írják 735-en,hogy gyönyörű,vagy dagadt vagy, ha magam nem látom szépnek, illetve ha dagadtoznak de szépnek látom, akkor mindegy, mert rajtam múlik.
Mi értelme az ilyen kérdéseknek? Nem idegesítő?
"Mi értelme az ilyen kérdéseknek?"
A bókvadászat. Ugyanez vonatkozik az összes "baj, ha/lehet szetetni egy lányt ha" kezdetű kérdésre, amiben kismelltől kezdve, salátapuncin át, a magasságig, minden hülyeségre rákérdeznek. Úgyis bizti kapnak majd olyan választ, hogy "én pont így szeretem" és akkor 5 percig jobban érzik magukat. Vagy valami ilyesmi.
Köszi egyébként első.
...ez hatalmas szánalom.
Ha valaki szereti, nem fogja érdekelni a saláta punci, sem az, hogy 161 kilóval 62 kiló.
Hisz ha duci látja rajt majd, hogy igen, van mit fogni, Ő majd úgy áll hozzá, hogy így fogja megdögönyözni.
Ha meg nem tetszik neki, akkor meg alapból változhat akárki miatt nem érné meg.
Ha meg feltesz egy ilyen kérdést egy szinte sovány lány akkor meg beteg, mert a nem létező zsírt hova akarja leadni? Leadja azt is ami kéne, hogy ott legyen, ilyenekből pedig jönnek az anorexiások, akik ugye betegek.
Itt sok ilyen tetetett beteg van. Nincs magával semmi baja, de a bók jól jön.
Azért az enyhe túlzás, hogy csak topmodell alkatú lányok tesznek ki magukról képeket :D Én úgy vettem észre, hogy általában azok, akik teljes alakos képet tesznek fel, rajtuk tényleg van egy kis felesleg. Én az ilyeneknek elhiszem, hogy tényleg csak objektív véleményekre kíváncsi, hiszen a baráti, családi köréből megkérdezni valakit, hogy "na, hogy nézek ki?", az azért kicsit más...
Persze valóban sok olyan is van, akiknél nem hiszem el, hogy ne tudnák magukról, hogy csinosak, ők meg gondolom azért teszik ki a képeiket, mert hát mindenki szereti, ha sok dicséretet bezsebelhet.
Egyébként meg felesleges magad felhúznod ezeken, úgysem tudsz ez ellen semmit sem tenni!
Köszönöm mindkettő utolsónak.
U.előtti: Tudok ellene tenni,mert nem jövök ebben a kategóriában: D Tegnap jöttem fel 15 percre, és egy pillanatra még az én 'önbizalamam' is megingott,hogy egyébként teljesen csinos lányokra, is képesek azt mondani, hogy husik, sokszor rájöttem ezt azért teszik, mert alapból teljesen h*lyeség a képet felrakni, csak dicsekedni.
Utolsó:és te felraktál képet magadról? Mert ha annak láttad magad, az más, én sem látom magam szépnek, de ha valaki nem látja magát szépnek nem egy ilyen oldalról vár segítséget. Itt az emberek 60%unalomból jár fel, meg élvezkedni,hülyeséget hajtani.
Családiba vannak normálisak, meg a gyerekválalás szakaszban, ott meg a terhesek viszik túlzásba, hogy folyton mindig van valami, a Kamaszok idióták , lepontoznak mindenkit, én még a Problémás gyerekek kat.ba szoktam segíteni, illetve EZOba röhögni a sok hülyén, illetve az álomfejtéses,és az újászületés érdekel:). Ide feljöttem és meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!