Teljes átalakulás?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy teljesen megváltoztam tavasz óta... (tavasszal még Taylor Swift féléket hallgattam, most meg már inkább HC számokat,rockot, és heavy metalt stb) régen nem érdekelt, ha a szemöldököm rendezetlen volt, vagy volt rajtam pattanás, esetleg lefekvés előtt nem szárítottam meg a hajam és teljesen elfeküdtem... simán mentem úgy mindenhova. Színes ruhákat hordtam, és a körmöm színesre volt festve. Most feketében-szűrkében-fehérben járok, a szemöldököm festve van, és a kencéimmel kigyilkoltam minden patanásomat, szempillaspirált, és korrektort is használok, a körmeim általában feketék... figyelek a hajamra, sokszor vasalom, de nem minden nap. Még senki sem mondta, hogy megváltoztam, vagy ilyesmi. Az lenne a kérdésem, hogy észrevették-e, vagy csak én látom ezt így? Esetleg nemtetszik nekik ezért nem mondták? L2013. nov. 1. 15:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!