Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan alakítsam át a külsőmet...

Hogyan alakítsam át a külsőmet, hogy mindenkit meglepjek vele?

Figyelt kérdés

Sima barna hajam van, amit általában vasalok, mert azt mondják az jól áll. Szeretnék valami vadabb színt. Mi lenne a megfelelő szerintetek? Illetve a hajviseletem is unalmas már, állandóan csak ez a szögegyenesre vasalt, semmilyen tömegfrizura...Mit tehetnék, hogy ne is veszítsek sokat a hajam hosszából, de lehessen valami hordható, multifuncionális frizurám? (lapockáig ér a hajam, a töredezés nem durva, kezelhető) Segítsetek pls! Szeretném, ha más embernek látnának, nem egy unalmas, fantáziátlan lánynak.

19L

2013. aug. 13. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Vágsz belőle kb 5 cm :D És megkéred a fodrászt,hogy csinálja meg parketta fonással :D Az gyönyörű egy lányon,csak ritka:/
2013. aug. 13. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit szólnál ahhoz, ha mostantól nem vasalnád a hajad, hanem hagynád természetesen? Ez is egy bizonyos fajta változás. Esetleg egy ilyen színtis kipróbálhatsz, szerintem nagyon klassz, valamennyire "vad" is:

[link]

Az öltözködéseden is tudsz változtatni (ha szeretnél), azt nem írtad, hogy milyen ruhákat hordasz, vagy mennyire sminkeled magad. Az egyéniségednek megfelelően öltözz, a kiegészítőket is úgy válogasd meg :)

2013. aug. 13. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Sminkelni nem nagyon szoktam, ha nem találkozom a barátommal, csak szempillaspirál+ajakbalzsam, ha találkozunk + 1 tusvonal :DDD Öltözködés...Hát ott is inkább a nőies dolgokat részesítem már előnyben, meg azokat amik kiemelik az alakomat, pl cicanadrágot sokszor hordok hosszú, bő felsőkkel, meg néha rövidebb testhezsimulóbb felsőkkel is :D de amúgy farmer+póló+tornacipős vagyok.
2013. aug. 13. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj el egy jó fodrászhoz és kérd ki a véleményét. Ő biztosan segíteni fog, hogy milyen frizura állna jól, illetve milyen szín, ha esetleg befestetnéd. Ha festéket nem is szeretnél használni, akkor lehet akár színezőt is.

Így látatlanban nem igazán lehet mit mondani, de egy jó fodrász ért ehhez és tud segíteni. :)

Plusz kezdj egy kicsit sminkelni. Ne csak tus, hanem szemhéjfesték is. Vannak ilyen egyszerű 5 perc alatt elkészíthető sminkek, nem túl feltűnőek, csak épp más lesz tőle az arcod. :)

2013. aug. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!