Szerintetek tényleg nagy fenekem van, és ez pucsításnak számít? +KÉP 17/L
2013. okt. 22. 23:23
11/16 anonim válasza:
kuldj egy skype cimet uzibe es beszelhetunk;)
12/16 anonim válasza:
Nincs nagy feneked,és nem számít pucsításnak.
13/16 anonim válasza:
lényegében a sok, csakis a képre irányuló kérdéseiddel mit is akarsz megtudni?
gyerekként nem kaptál elég figyelmet?
14/16 anonim válasza:
csinálj egy igazán pucsítós képet és mutasd meg :D
16/16 anonim válasza:
Utolsó: Én ugyan lány vagyok, de attól még reagálok a kommentedre. Azért mert valakinek nem ugyanaz tetszik, mint neked, az már rögtön b*zi... Aha, értem. Nem, mégse. Miért kéne, hogy egy fiúnak/férfinak minden nő tetsszen? Ez pont olyan volt, csak a fordítottja, mint a múltkor facebook-on, ahol már megint a vékonyakat hasonlították össze a kövérekkel. De persze a kicsit kövér nő mellé egy anorexiásat tettek be... A lényeg, hogy hozzászólásban egy férfi írta, hogy ez csak a b*ziknak tetszik. Azért, mert neki nem tetszett. Pont a fordítottja, mint amit te írtál, de a lényeg ugyanaz. Azért, mert neked tetszik, nem biztos, hogy másak is fog. Kérdező, ezzel nem akartalak megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!