Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne laposabb fenekem?

Hogyan lehetne laposabb fenekem?

Figyelt kérdés

Elég kerek, talán túlságosan is kerek fenekem van, szinte olyan mint egy félbevágott labda, és ez engem zavar, mivel a combjaim és a felső testem nagyon vékony. Mit csinálhatnék hogy laposabb legyen, legalább egy kicsit, hogy természetesen nézzen ki? Nem akarok teljesen lapos feneket, mert azért az sem jó, de zavar hogy túl kerek a fenekem. 15/L

(nem azt kérdeztem, hogy jó e ha kerek fenekem van! ezt már eldöntöttem, ne próbáljatok lebeszélni róla, hanem adjatok ötleteket. )

2013. szept. 10. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Laposabb akkor lesz ha lemegy róla az izom,de CSAK a fenekeden nem tudsz változtatni.

Ergo ne sportolj és egyél keveset kaját,akkor laposabb lesz ,de vele együtt az egész tested..

2013. szept. 10. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ülj rajta sokat! :D
2013. szept. 10. 17:41
 3/7 A kérdező kommentje:
szerintem a suliban elég sokat ülök rajta... egy nap általában 7-8 órám van, és szinte egész végig ülünk, egy nap ha van egy tesink... és ha csak futnék, attól még kerekebb lenne, vagy csak a combom erősödne hozzá egy kicsit?
2013. szept. 10. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
3 év múlva ha már pasizni fogsz, fogsz te örülni hogy kerek feneked van, hidd el:D
2013. szept. 10. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor majd rásportolok, hogy kerekebb legyen, én sporttal hihetetlen gyorsan vagyok képes eredményeket elérni... nem teljesen laposat szeretnék, csak egy kicsivel laposabbat..
2013. szept. 10. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
de nem tudsz vele mit csinálni akkor se.. fogadd el. ha elkezdesz nem mozogni és kevesebbet enni nem csak a feneked lesz laposabb (ha egyáltalán az lesz) hanem a tested MINDENHOL elkezdi leépíteni az izmaid ráadásul le leszel gyengülve ha nem eszel eleget..
2013. szept. 10. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Így van.

Csak egy testrészről nem fogsz fogyni. Szóval vagy marad így vagy elcseszed az egész tested.

2013. szept. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!