Hogy lehetne laposabb/fiús fenekem?
Figyelt kérdés
Elég nagy, mármint oldalról nézve nagyon domborodik. Mint Jennifer Lopeznek, na jó annyira nem, de én szeretném ha olyan lapos fenekem lenne mint egy fiúnak... valahogy lehetséges? Mit tegyek? Egyébként nem vagyok elhízva, normál súlyban vagyok, de vékonyabb is voltam akkor sem volt kisebb a fenekem:(2010. júl. 23. 15:27
2/6 anonim válasza:
Ez adottság. Nem nagyon tudsz rajta változtatni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez abszolut nem baj.
Sőt örülj neki h nem fiús a feneked..az egyátalán nem szép egy lánynál.
Ha pedig annyira zavar járj hosszab felsőkben ami félig vagy negyedig elrakarja a fenekedet.
Hidd el még jól is fogsz kinézni=]
15/l
6/6 anonim válasza:
Hehe, örülj neki, nekem olyan lapos seggem van, hogy oldalról nem is látszik... nekem sporttól ilyen (futok, lovagolok stb...) meg persze biztos genetika is, bár rajtam kívül a családban minden nő nőies homokóra alkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!