Miért csúfolnak a fenekem miatt?
Elég husi voltam,75 kg..3 év alatt értem el,hogy lefogytam 58 kg-ra,tehát szép fokozatosan edzéssel,helyes táplálkozással..már sokan mondták mennyivel formásabb lettem és jó a testem,mégis szúrkálódnak páran rám,hogy milyen lapos lett a fenekem..mellem elég nagy van,fenekem sem vészes szerintem,mégis miért csúfolnak a fiúk?
A lány "barátok meg az mondják ,hogy furán nézek ki..:S 19/L
talán mert túlzásba vitted
szép a vékony nő, de legyen arányos,személy szerint én is jobban szeretem a gömbölyű feneket
Igen, kép nélkül elég nehéz megmondani, hogy valóban lapos-e a feneked.
Egyébként 19 évesen eléggé gáz a csúfolódás. Óvodában még OK, de ennyi idősen szánalmas.
Jó,hát tényleg nem az a hú de jó fenék,de nem durva szerintem..tény,hogy kisebb lett,de akkor is mi értelme a csúfolódásnak?? :S
Egyébként valahogy lehetne növelni a méretén? Mármint futás,fenéktorna egy hónap után már icipici változás látszana??
Gyúrni lehet rá, ja... :)
Azért csúfolódnak, mert agyilag még gyerekek, és nekik ez egy játék, hogy csesztethetnek valakit! Ha nem reagálsz rá, akkor idővel megunják a játékot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!