Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak a fenekem miatt?

Miért csúfolnak a fenekem miatt?

Figyelt kérdés

Elég husi voltam,75 kg..3 év alatt értem el,hogy lefogytam 58 kg-ra,tehát szép fokozatosan edzéssel,helyes táplálkozással..már sokan mondták mennyivel formásabb lettem és jó a testem,mégis szúrkálódnak páran rám,hogy milyen lapos lett a fenekem..mellem elég nagy van,fenekem sem vészes szerintem,mégis miért csúfolnak a fiúk?

A lány "barátok meg az mondják ,hogy furán nézek ki..:S 19/L

2013. szept. 24. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:

talán mert túlzásba vitted

szép a vékony nő, de legyen arányos,személy szerint én is jobban szeretem a gömbölyű feneket

2013. szept. 24. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
nem tudom... lehet csak azért cikiznek, mert látják, hogy ez zavar téged leginkább! Kép nélkül nem tudom megmondani, hogy tényleg ronda-e a feneked...
2013. szept. 24. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, kép nélkül elég nehéz megmondani, hogy valóban lapos-e a feneked.

Egyébként 19 évesen eléggé gáz a csúfolódás. Óvodában még OK, de ennyi idősen szánalmas.

2013. szept. 25. 09:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó,hát tényleg nem az a hú de jó fenék,de nem durva szerintem..tény,hogy kisebb lett,de akkor is mi értelme a csúfolódásnak?? :S

Egyébként valahogy lehetne növelni a méretén? Mármint futás,fenéktorna egy hónap után már icipici változás látszana??

2013. szept. 25. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
ezek nem barátok
2013. szept. 26. 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyúrni lehet rá, ja... :)

Azért csúfolódnak, mert agyilag még gyerekek, és nekik ez egy játék, hogy csesztethetnek valakit! Ha nem reagálsz rá, akkor idővel megunják a játékot... :)

2013. szept. 26. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a lapos fenék a problémám, én mindig vékony voltam, kis fenékkel, de nemrég elkezdtem komolyan edzeni, heti két kardió, heti három erősítő edzés, és már van látszatja, ha domborítani szeretnél a formáján azt edzéssel tudod csak elérni sehogy máshogy :)
2013. szept. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!