Szerintem szép lány vagy, szép az arcod meg a hajad is, csak tényleg ez a smink nem áll jól, nagyon elrontja az alapból nagyon szép arcod, sminkelj szolidabban, amúgy a kék szemhez valami barnás szemceruzával húzd ki a szemed és felülre a szemhéjadra is ilyen halvány bronzos, barnás árnyalatokat tegyél, úgy jól fog mutatni nagyon. :) Ja meg az egész alakos képeden az a vörös vagy piros szín a hajadban szerintem nem áll jól, legyen csak természetes barna hajad, abba nem tud senki belekötni, fő az egyszerűség, az mindig a legszebb és általában nem hagy kritikát maga után. :)
19/L
"Hozzád képes igen, 7 év az 7 év :)"
Egyidősek vagyunk. Ne temesd már magad 24 évesen:D Nálam a limitbe simán beleférnek még a 17 éves lányok is. Fiatalok vagyunk!
Félreértés ne essék, nem temetem magam korántsem, csak 24 évesen visszagondolva 17-18 éves önmagamra, ha nem is teljesen, de valahogy más világ. Azért változtam azóta, merem remélni előnyömre, mind jellemben, mind külsőmben, és azóta rengeteg minden történt. Például akkor gimnazista voltam, másodikos vagy harmadikos, most van már egy egyetemi mesterdiplomám.
Erre céloztam csak, attól még csinos lány marad a hozzászólásom tárgyát képező lány :)
A kérdezőtől meg bocsi tényleg az offért :D
10-es skálán 17-et!
Ennyi centis a farkam, azt kapnád tőlem :PP :D
Egy smink nélküli, mosolygós, nem sötét képet néznék rólad leginkább!! :)
Amúgy szeress csak mosolyogni, ne fogd vissza magad!! :D Biztos nagyon jól áll! :)) ...mint általában mindenkinek :D
Amúgy nekem tetszenek a sminkes képeid... de nem ez a lényeg!
Igazándiból az lenne jó, ha nem mások véleményeivel foglalkoznál, hanem megtalálnád önmagad, a saját stílusod, és álarcok és megjátszások nélkül ezt fel tudnád vállalni! :)
Valahogy kéne valami önbizalmat szerezned! Önismeret, önelfogadás, stb... Sportot is csinálj valamit! Ha másból nem, abból fogsz tanulni sokat! Hajrá! :)
Csöcsös képek is jöhetnek! Szeretem a pici ciciket! :D
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!