32/51 A kérdező kommentje:
na ezen a magas homlokon besírtam.. szerintem egyátalán nem magas:O vannak sokkal durvábbak is..
most leszek 18 novemberbe:)
2013. okt. 21. 14:48
33/51 A kérdező kommentje:
google-zz rá hogy mi az a zombi amúgy:) mert hogy az nem vagyok az biztos..
2013. okt. 21. 14:50
34/51 pinkpancser válasza:
Miért nem szeretsz mosolyogni? Sokkal jobban mutatsz úgy :)
35/51 anonim válasza:
"szerintem egyátalán nem magas:O"
Mit számít, hogy szerinted? Hisz szerinted jól is sminkelsz, és az se igaz.
36/51 A kérdező kommentje:
jolvan...az ocsmány hozzászólásokkal hanyagoljatok..nem azt mondtam h osszatok ki hanem hogy mondjatok egy számot...:) mert te biztosan jól sminkelsz és minden tökéletes rajtad..ha fiú vagy akkor meg biztosan van mire beszólnod ;)
2013. okt. 21. 15:01
37/51 anonim válasza:
hát a kép alapján max 14 éves kort mondtam volna, de nahragudj 18 évesen ennyit hisztizni... az ilyen viselkedés már 10 évesen is ciki. :) te raktad ki a gyakorikérdésekre a képedet, vállald is a következményeit. amúgy mondanám, hogy a kamaszkor még alakítana rajtad, de ennyi idősen már nem sokat fogsz alakulni. pedig az alap jó lenne. de se öltözködni, se sminkelni nem tudsz. a stílusod katasztrofális, az a new yorkeres baglyos póló annyira kislányos.. persze otthonra jó, de én nem hordanám.a körmeid borzalmasak, izléstelenek, a hajad is. ha megtanulsz öltözködni, sminkelni, valami visszafogottabb körmöt csináltatsz, megcsináltatod szépre a hajadat akkor nagyon jó csaj leszel... de így... juj:)
38/51 A kérdező kommentje:
arról nem tehetek hogy az őskorba élsz.. és a póló igen.. itthon voltam éppen szóval errölennyit
2013. okt. 21. 16:02
39/51 anonim válasza:
a szemed szép, de valami fura minden képen. Nagyjából úgy nézel, mint egy kisgyerek, akinek az egész családját lemészárolták
40/51 A kérdező kommentje:
ezen valahogy nem nevettem :S az apukám meghalt..
2013. okt. 21. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!