Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 10es skálán mennyit kapnék?

Egy 10es skálán mennyit kapnék?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 21. 08:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Mosolyogj már kérlek! Nem tudnál olyan kèpet mutatni, ahol épp nem nyírod ki telepatikusan a fényképészt? Az utolsó képen nagyon unszompatikus vagy. De tényleg csak a mogorva arckifejezès miatt. A smink nélküli kèped a legjobb! 6/10
2013. okt. 21. 11:34
 22/51 A kérdező kommentje:

[link]

nemszeretek mosolyogni.. :S

2013. okt. 21. 11:44
 23/51 anonim ***** válasza:

Soha? Vagy csak, ha fénykép készül rólad?

Ha soha, az nagy baj.

Nem hinném, hogy sokan lennének olyanok, akik egy örökösen búvalba.. képet vágó társat szeretnének maguknak.

A szemsmink:

ronda, ha alul és felül is kihúzod! Főleg, ha felül olyan vastagon mázolod, hogy attól úgy tűnik, mintha az egész mozgószemhéjadat kikented volna feketére.

Felül vékonyan kontúrozz a pillasor mentén, szempilládat göndörítsd és úgy fesd ki!

A homlokod nagyon magas, csak ront rajta, ha "felfelé" fésülöd el a hajadat, mint a kérdésben lévő kép közül a harmadikon.

Frufru, vagy oldalfrufru lehet jól állna.

2013. okt. 21. 11:57
 24/51 anonim ***** válasza:

szép vagy

szerintem smink nélkül szebb vagy

nem pontozlak mert nem akarlak :)

hány éves vagy?

2013. okt. 21. 12:17
 25/51 anonim ***** válasza:
Én nem foglak pontozni, és igazából nem is értem, miért tárgyiasítod magad ezzel. Szerintem helyes arcú lány vagy, szép nagy ártatlan szemekkel. Jól nézel ki.
2013. okt. 21. 12:31
 26/51 anonim ***** válasza:

nem sokat, elmennék melletted az utcán ez biztos.

előnytelenül sminkelsz, de smink nélkül meg zombi kinézeted van.. vmelyik képen nagyon vékony volt a szemöldököd, azt felejtsd el. az első kép borzalmas a stílusod tekintve, nagyon eklektikus, bizonyára még keresed önmagad, de tiniként ez rendben van.

2013. okt. 21. 13:02
 27/51 anonim ***** válasza:
Az egész alakos képen jól nézel ki. Szép, nagy szemeid vannak, neten rá tudsz keresni, hogy kell őket sminkelni, van pár tipp, meg kép. Szerintem válassz közülük (inkább a halványabbak közül, fiatal vagy még, a kevesebb több, ráadásul a fekete szemceruzát kicsit erősnek találom az arcodhoz) és kísérletezgess.
2013. okt. 21. 13:11
 28/51 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan erős 8-as, ez nagyon jó.
2013. okt. 21. 14:07
 29/51 anonim ***** válasza:

Nagyon szép vagy, sminkel vagy anélkül, a hajak is mind tetszenek.

Én sem szeretek mosogolyni, úgy hogy megértem.

10. :)

2013. okt. 21. 14:16
 30/51 anonim ***** válasza:
mosolyogni*
2013. okt. 21. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!