1/18 anonim válasza:
50.A harmadik képen 60,a bájos mosoly miatt.
3/18 anonim válasza:
Tudom hogy mindhárom képen ugyanaz a lány van, mégis külön osztályozom a képeket. Ebből is látni, hogy mindenkinek vannak jó és rossz képei.
1.kép: 100/ 20
2. kép: 100/10
3. kép: 100/ 40.
Nem vagy csúnya lány, de mivel semmi különlegesség nincs benned (átlagos vagy mint bárki más) így nem vagy szép sem.. helyeske.. Legalábbis az utolsó képen.. Igaz mindhárom képen mosolyogsz, de az utolsó képen tűnik a legőszintébbnek.. Az olyan természetes..(nem a kiskutya miatt, ő csak +)
7/18 anonim válasza:
75..harmadikon tetszik a mosolyod :)
8/18 anonim válasza:
"átlagos vagy mint bárki más, így nem vagy szép sem.." azért ez komoly. A szépség annyira relatív basszus, nem lehet ilyet mondani, hogy ő szép, ő meg nem szép. Igazándiból mindenki szép, csak minden embernek más a szép. Szerintem nagyon szép, helyes lány vagy, az ilyen hülyékkel meg ne foglalkozz. Mellesleg lehet valaki akármilyen szép, ha belső értékei meg nincsenek. Az átlagosról meg annyit, hogy elég sok ember van, aki mindent megtenne, hogy ne átlagos legyen, közben meg teljesen elveszti önmagát.
10/18 anonim válasza:
Szeretem a kerek számokat, úgyhogy legyen 76.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!