ma 12:20
Ha már lehülyéztél.. Te sem vagy különb, mert azt fel sem fogtad hogy mindenki a saját véleményét írja le. Te is másképp látod én is másképp látom, és a harmadik is másképp látja.
Azt hogy én nem tartom szépnek, mert nekem a szépség más attól még nem vagyok hülye.. Azt hogy átlagos lány, ez nem vita téma.. mert az.. Nem azt mondtam hogy csúnya.. sőt írtam hogy helyeske.. de számomra nem tartozik a kimondottan szépségek közé...
Hát először is Kedves 1. válaszoló! Nem rád mondtam, hogy hülye vagy, de nem baj. Amúgy meg nem mondok ellent magamnak, csak másképp kell gondolkodni és egyből megérted. Veled soha nem volt még olyan, hogy valakit külső alapján úgy ítéltél meg, hogy nem szép, de amikor megismerted, és rájöttél, hogy milyen klassz ember, azáltal szépnek is láttad őt?
Kedves 3. válaszoló! Oké, elmondtad mit gondolsz, hogy szerinted nem szép lány. Mivel szólásszabadság van, én is elmondtam, amit én gondolok. Igen, igazat adok neked. Te is másképp látod, én is másképp látom. Mindenki másképp látja. Amúgy meg direkt nem is adtam pontszámot a lánynak, mert hülyeségnek tartom ezt az egész pontozásos 100-ás skálán mennyi vagyok dolgot. Amiért azt írtam, hogy "ilyen hülyékkel ne foglalkozz", az kifejezetten arra az egy dologra ment, hogy "átlagos vagy mint bárki más, így nem vagy szép sem." Nekem csak ezzel volt bajom. Ha neked ez a lány 100-ból 10, az a te dolgod, más lányok tetszenek és ennyi, nem is ezen problémáztam. Hanem az indokodat tartom kifogásolhatónak. Olyan mintha valaki azért nem lenne szép, mert átlagos, nekem ez jött le a mondatodból. Szép a hajad, szép a bőröd, szép a szemed, jó az alakod, de átlagos vagy, szóval bocs mégsem vagy szép. Érted? Ez nem tetszik. Egyszerűen olyan lekezelő az egész. És elgondolkodtam azon, hogy akkor mitől lesz egy lány nem átlagos, de még nem jöttem rá. De nem akarok vitázni. Mindenki gondoljon, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!