Miért öltözik így egy nagyon kövér lány?
Ma láttam a Tescóban vásárlás közben egy olyan húszéves forma lányt. Irtózatosan kövér nagy hatalmas rusnya undorító bálna volt. Ehhez képest rózsaszínűbe volt öltözve, és kilátszott a tetoválása a hatalmas undorító feneke felett. Sőt a bokáján is volt egy tetoválás!
Egyszerűen nekem nincs bajom a kövérekkel, amíg nem akarnak tőlem semmit, de itt egyszerűen majdnem elhánytam magam! Megbámultam, és minden kicsit is hizlaló kaját visszaraktam, pedig rajtam csak 2 kg felesleg van az optimális értékhez képest!
Egyszerűen majd kiégett a szemem, a gyerekem is elkezdett rángatni, hogy inkább ő sem kér csokit, és hogy ő ugye nem lesz olyan rusnya mint az a néni.
tudom hogy régi de nem állom meg :D
Nagyon bunkó vagy mit fogsz csinálni ha úgy fogsz ki nézni vagy ha többet eszel és majd ha hízol pedizni fogsz
hülye r************
tudom hogy régi de nem állom meg :D
Nagyon bunkó vagy mit fogsz csinálni ha úgy fogsz ki nézni vagy ha többet eszel és majd ha hízol pedizni fogsz
hülye r************
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!